مجله اینترنتی گنجیت
امروز : دوشنبه ۲۹ - ۰۸ - ۱۳۹۶ می باشد

دستگاه تصفیه آب+عکس

دستگاه تصفیه آب+عکس

دستگاه تصفیه آب+عکس
دستگاه تصفیه آب+عکس

حدیث در مورد آرامش+عکس

حدیث در مورد آرامش+عکس

حدیث در مورد آرامش+عکس
حدیث در مورد آرامش+عکس

روغن کرچک برای تسکین آرتروز+عکس

روغن کرچک برای تسکین آرتروز+عکس

روغن کرچک برای تسکین آرتروز+عکس
روغن کرچک برای تسکین آرتروز+عکس

قبل از گرفتن پرستار بچه به این نکات توجه کنید!+عکس

قبل از گرفتن پرستار بچه به این نکات توجه کنید!+عکس

قبل از گرفتن پرستار بچه به این نکات توجه کنید!+عکس
قبل از گرفتن پرستار بچه به این نکات توجه کنید!+عکس

3 گالم موثر برای گرم شدن رابطه زناشویی+عکس

3 گالم موثر برای گرم شدن رابطه زناشویی+عکس

3 گالم موثر برای گرم شدن رابطه زناشویی+عکس
3 گالم موثر برای گرم شدن رابطه زناشویی+عکس

بیمار شدن در مسافرت تابستانی

بیمار شدن در مسافرت تابستانی

بیمار شدن در مسافرت تابستانی
بیمار شدن در مسافرت تابستانی

تبخال+درمان تب خال.+عکس

تبخال+درمان تب خال.+عکس

تبخال+درمان تب خال.+عکس
تبخال+درمان تب خال.+عکس

سخنان بزرگان در مورد سرنوشت+عکس

سخنان بزرگان در مورد سرنوشت+عکس

سخنان بزرگان در مورد سرنوشت+عکس
سخنان بزرگان در مورد سرنوشت+عکس

مدل مبل استیل 95

مدل مبل استیل 95

مدل مبل استیل 95
مدل مبل استیل 95

ارایش سایه چشم برای افراد مختلف+عکس

ارایش سایه چشم برای افراد مختلف+عکس

ارایش سایه چشم برای افراد مختلف+عکس
ارایش سایه چشم برای افراد مختلف+عکس

اپاندیسیت چیست+عکس

اپاندیسیت چیست+عکس

اپاندیسیت چیست+عکس
اپاندیسیت چیست+عکس

کولر گازی پر تابل+عکس

کولر گازی پر تابل+عکس

کولر گازی پر تابل+عکس
کولر گازی پر تابل+عکس

نحوه استفاده از گوشی htc+عکس

نحوه استفاده از گوشی htc+عکس

نحوه استفاده از گوشی htc+عکس
نحوه استفاده از گوشی htc+عکس

آشنایی با خواص نیشکر و آب نیشکر+عکس

آشنایی با خواص نیشکر و آب نیشکر+عکس

آشنایی با خواص نیشکر و آب نیشکر+عکس
آشنایی با خواص نیشکر و آب نیشکر+عکس

نکاتی در مورد شستشوی پرده+عکس

نکاتی در مورد شستشوی پرده+عکس

نکاتی در مورد شستشوی پرده+عکس
نکاتی در مورد شستشوی پرده+عکس

برنامه اندروید قصه های کودکانه (بهار) کافه بازار

برنامه اندروید قصه های کودکانه (بهار) کافه بازار

برنامه اندروید قصه های کودکانه (بهار) کافه بازار
برنامه اندروید قصه های کودکانه (بهار) کافه بازار

پناهی حسین+عکس

پناهی حسین+عکس

پناهی حسین+عکس
پناهی حسین+عکس

اطلاعاتی درباره mvm+عکس

اطلاعاتی درباره mvm+عکس

اطلاعاتی درباره mvm+عکس
اطلاعاتی درباره mvm+عکس

کارشناسی زیست شناسی عمومی+عکس

کارشناسی زیست شناسی عمومی+عکس

کارشناسی زیست شناسی عمومی+عکس
کارشناسی زیست شناسی عمومی+عکس

طریقه دوخت مروارید در سرمه دوزی+عکس

طریقه دوخت مروارید در سرمه دوزی+عکس

طریقه دوخت مروارید در سرمه دوزی+عکس
طریقه دوخت مروارید در سرمه دوزی+عکس

گالری تصاویر عاشقانه احساسی و رمانتیک 96+عکس

گالری تصاویر عاشقانه احساسی و رمانتیک 96+عکس

گالری تصاویر عاشقانه احساسی و رمانتیک 96+عکس
گالری تصاویر عاشقانه احساسی و رمانتیک 96+عکس

حسابداری شرکت های صنعتی+عکس

حسابداری شرکت های صنعتی+عکس

حسابداری شرکت های صنعتی+عکس
حسابداری شرکت های صنعتی+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ
رایتک

  • کد مطلب : 74890
  • تاریخ انتشار : ۱۴ - ۰۷ - ۱۳۹۶
  • دیدگاه : 0
  • طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    کشک بادمجان

    کشک بادمجان مجلسی

    این کشک و بادمجان مجلسیه که گوشت دارد. .شما میتوانید گوشتشو حذف کنید :

    مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان :

    • بادمجان درشت و شیرین ۲ کیلو
    • کشک یک بسته
    • گوشت گوسفندی ( ترجیحا مغز ران ) نیم کیلو
    • پیاز داغ به میزان لازم
    • رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
    • گردو خورد شده ۱ لیوان البته، بیشترم میتونین بریزین
    • آب زعفران غلیظ ۳ ق غ یا بیشتر
    • سیر داغ به دلخواه
    • نعنا داغ مقداری

    طرز تهیه کشک بادمجان :

    بادمجان ها را پوست بگیریند و به ورقه های نازک برش بدهیند و بعد در آب نمک غلیظ بریزید تا هم تلخی احتمالیشان گرفته شود و هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف شود.

    بادمجان ها را ۳ ساعت در آب نمک بگذارید، گوشت را با کمی دارچین و زردچوبه و پیاز و فلفل بپزیند تا کاملا پخته شود.

    بادمجان ها رو از آب نمک بیرون بیاریند و بشوریند و خشک کنید و در حد اینکه طلایی بشوند سرخشان کنید.

    گوشت رو که پخته ریش ریش کنید بعد بادمجان های سرخ شده را داخل آب گوشت بریزید و بذارید سر گاز ،  با پره های چنگال بادمجان ها را رشته کنید اگر آب آن کم بود بهش آب اضافه کنید تا بادمجان کاملا بپزند و حالت کشسانی و رشته رشته ای شوند اینکار برای این می باشد که کشک و بادمجانتان کش بیاد و زیبا شود.

    کمی پیاز داغ و روغن داخل تابه بریزید و رب را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و بعد گوشت ریش شده و کمی سیر داغ را به آن اضافه کنید و بعد این مواد را داخل بادمجان در حال قل زدن بریزید و همینطور با چنگال هم بزنید. کمی نعنا داغ و ۴ قاشق غذاخوری و یا کمتر پیاز داغ هم به غذا اضافه می کنید، توجه داشته باشید کمی نعنا داغ!!!قاشق قاشق به خوراکمان کشک اضافه می کنیم تا به طعم دلخواهمان برسیم گردو را هم اضافه می کنیم و در آخر زعفران .بعد از چند دقیقه  آب آن که کاملا خورد رفت غذا حاضره!

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    حسابداری ویژه بازار کار
    خرید بک لینک
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید