مجله اینترنتی گنجیت
امروز : دوشنبه ۳۱ - ۰۲ - ۱۳۹۷ می باشد

علت بی حسی نوک انگشتان دست+عکس

علت بی حسی نوک انگشتان دست+عکس

علت بی حسی نوک انگشتان دست+عکس
علت بی حسی نوک انگشتان دست+عکس

شیر مادر چه ویتامین هایی دارد؟+عکس

شیر مادر چه ویتامین هایی دارد؟+عکس

شیر مادر چه ویتامین هایی دارد؟+عکس
شیر مادر چه ویتامین هایی دارد؟+عکس

از خواص ماهی چه می دانید؟+عکس

از خواص ماهی چه می دانید؟+عکس

از خواص ماهی چه می دانید؟+عکس
از خواص ماهی چه می دانید؟+عکس

مدل کوله پشتی دخترانه 2017

مدل کوله پشتی دخترانه 2017

مدل کوله پشتی دخترانه 2017
مدل کوله پشتی دخترانه 2017

نمونه سوال علوم پنجم+عکس

نمونه سوال علوم پنجم+عکس

نمونه سوال علوم پنجم+عکس
نمونه سوال علوم پنجم+عکس

ثمرات ازدواج در دوره نوجوانی+عکس

ثمرات ازدواج در دوره نوجوانی+عکس

ثمرات ازدواج در دوره نوجوانی+عکس
ثمرات ازدواج در دوره نوجوانی+عکس

ابتلا به مشکلات تنفسی پس از بارش بارانباران+عکس

ابتلا به مشکلات تنفسی پس از بارش بارانباران+عکس

ابتلا به مشکلات تنفسی پس از بارش بارانباران+عکس
ابتلا به مشکلات تنفسی پس از بارش بارانباران+عکس

مزایای کارت ایثار کارکنان وظیفه+عکس

مزایای کارت ایثار کارکنان وظیفه+عکس

مزایای کارت ایثار کارکنان وظیفه+عکس
مزایای کارت ایثار کارکنان وظیفه+عکس

نحوه بستن کامپوننت+عکس

نحوه بستن کامپوننت+عکس

نحوه بستن کامپوننت+عکس
نحوه بستن کامپوننت+عکس

بیوگرافی سحر قریشی ویکی پدیا+عکس

بیوگرافی سحر قریشی ویکی پدیا+عکس

بیوگرافی سحر قریشی ویکی پدیا+عکس
بیوگرافی سحر قریشی ویکی پدیا+عکس

کدام روغن‌هاي گياهي براي آشپزي مناسب نيستند؟+عکس

کدام روغن‌هاي گياهي براي آشپزي مناسب نيستند؟+عکس

کدام روغن‌هاي گياهي براي آشپزي مناسب نيستند؟+عکس
کدام روغن‌هاي گياهي براي آشپزي مناسب نيستند؟+عکس

زندگی مشترک خود را به بهشت تبدیل کنید!+عکس

زندگی مشترک خود را به بهشت تبدیل کنید!+عکس

زندگی مشترک خود را به بهشت تبدیل کنید!+عکس
زندگی مشترک خود را به بهشت تبدیل کنید!+عکس

شعری در مورد عمر+عکس

شعری در مورد عمر+عکس

شعری در مورد عمر+عکس
شعری در مورد عمر+عکس

انشادرمورد باران+عکس

انشادرمورد باران+عکس

انشادرمورد باران+عکس
انشادرمورد باران+عکس

تریاژ بیمارستانی چیست+عکس

تریاژ بیمارستانی چیست+عکس

تریاژ بیمارستانی چیست+عکس
تریاژ بیمارستانی چیست+عکس

گزیده اشعار فخرالدین عراقی

گزیده اشعار فخرالدین عراقی

گزیده اشعار فخرالدین عراقی
گزیده اشعار فخرالدین عراقی

همه چیز در مورد زبان شناسی+عکس

همه چیز در مورد زبان شناسی+عکس

همه چیز در مورد زبان شناسی+عکس
همه چیز در مورد زبان شناسی+عکس

خواب رفتن پوست ران پا+عکس

خواب رفتن پوست ران پا+عکس

خواب رفتن پوست ران پا+عکس
خواب رفتن پوست ران پا+عکس

اصول مراقبت از چشم پس از لیزیک+عکس

اصول مراقبت از چشم پس از لیزیک+عکس

اصول مراقبت از چشم پس از لیزیک+عکس
اصول مراقبت از چشم پس از لیزیک+عکس

تاثیر اسباب بازی کودکان بر شغل آنها+عکس

تاثیر اسباب بازی کودکان بر شغل آنها+عکس

تاثیر اسباب بازی کودکان بر شغل آنها+عکس
تاثیر اسباب بازی کودکان بر شغل آنها+عکس

wave525 قیمت+عکس

wave525 قیمت+عکس

wave525 قیمت+عکس
wave525 قیمت+عکس

روشی نو در داشتن آرامش+عکس

روشی نو در داشتن آرامش+عکس

روشی نو در داشتن آرامش+عکس
روشی نو در داشتن آرامش+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ
رایتک

  • کد مطلب : 74890
  • تاریخ انتشار : ۱۴ - ۰۷ - ۱۳۹۶
  • دیدگاه : 0
  • طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
    طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

    کشک بادمجان

    کشک بادمجان مجلسی

    این کشک و بادمجان مجلسیه که گوشت دارد. .شما میتوانید گوشتشو حذف کنید :

    مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان :

    • بادمجان درشت و شیرین ۲ کیلو
    • کشک یک بسته
    • گوشت گوسفندی ( ترجیحا مغز ران ) نیم کیلو
    • پیاز داغ به میزان لازم
    • رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
    • گردو خورد شده ۱ لیوان البته، بیشترم میتونین بریزین
    • آب زعفران غلیظ ۳ ق غ یا بیشتر
    • سیر داغ به دلخواه
    • نعنا داغ مقداری

    طرز تهیه کشک بادمجان :

    بادمجان ها را پوست بگیریند و به ورقه های نازک برش بدهیند و بعد در آب نمک غلیظ بریزید تا هم تلخی احتمالیشان گرفته شود و هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف شود.

    بادمجان ها را ۳ ساعت در آب نمک بگذارید، گوشت را با کمی دارچین و زردچوبه و پیاز و فلفل بپزیند تا کاملا پخته شود.

    بادمجان ها رو از آب نمک بیرون بیاریند و بشوریند و خشک کنید و در حد اینکه طلایی بشوند سرخشان کنید.

    گوشت رو که پخته ریش ریش کنید بعد بادمجان های سرخ شده را داخل آب گوشت بریزید و بذارید سر گاز ،  با پره های چنگال بادمجان ها را رشته کنید اگر آب آن کم بود بهش آب اضافه کنید تا بادمجان کاملا بپزند و حالت کشسانی و رشته رشته ای شوند اینکار برای این می باشد که کشک و بادمجانتان کش بیاد و زیبا شود.

    کمی پیاز داغ و روغن داخل تابه بریزید و رب را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و بعد گوشت ریش شده و کمی سیر داغ را به آن اضافه کنید و بعد این مواد را داخل بادمجان در حال قل زدن بریزید و همینطور با چنگال هم بزنید. کمی نعنا داغ و ۴ قاشق غذاخوری و یا کمتر پیاز داغ هم به غذا اضافه می کنید، توجه داشته باشید کمی نعنا داغ!!!قاشق قاشق به خوراکمان کشک اضافه می کنیم تا به طعم دلخواهمان برسیم گردو را هم اضافه می کنیم و در آخر زعفران .بعد از چند دقیقه  آب آن که کاملا خورد رفت غذا حاضره!

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    حسابداری ویژه بازار کار
    خرید بک لینک
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید