مجله اینترنتی گنجیت
امروز : جمعه ۲۹ - ۱۰ - ۱۳۹۶ می باشد

حمله قلبی خاموش چیست ؟+عکس

حمله قلبی خاموش چیست ؟+عکس

حمله قلبی خاموش چیست ؟+عکس
حمله قلبی خاموش چیست ؟+عکس

لب تاب سونی وایو vpccw21fx+عکس

لب تاب سونی وایو vpccw21fx+عکس

لب تاب سونی وایو vpccw21fx+عکس
لب تاب سونی وایو vpccw21fx+عکس

شخصیت شناسی از روی تلفن همراه+عکس

شخصیت شناسی از روی تلفن همراه+عکس

شخصیت شناسی از روی تلفن همراه+عکس
شخصیت شناسی از روی تلفن همراه+عکس

مدل کت و شلوار+عکس

مدل کت و شلوار+عکس

مدل کت و شلوار+عکس
مدل کت و شلوار+عکس

گوشی glx 2690+عکس

گوشی glx 2690+عکس

گوشی glx 2690+عکس
گوشی glx 2690+عکس

خواص مهم تری گلیسرید در چیست ؟+عکس

خواص مهم تری گلیسرید در چیست ؟+عکس

خواص مهم تری گلیسرید در چیست ؟+عکس
خواص مهم تری گلیسرید در چیست ؟+عکس

گوشی اپل+عکس

گوشی اپل+عکس

گوشی اپل+عکس
گوشی اپل+عکس

دندان‌های کودک‌تان را شیار درمانی کنید+عکس

دندان‌های کودک‌تان را شیار درمانی کنید+عکس

دندان‌های کودک‌تان را شیار درمانی کنید+عکس
دندان‌های کودک‌تان را شیار درمانی کنید+عکس

جزئیات پخش آوا نو ( سری جدید شب کوک 2 ) شبکه نسیم

جزئیات پخش آوا نو ( سری جدید شب کوک 2 ) شبکه نسیم

جزئیات پخش آوا نو ( سری جدید شب کوک 2 ) شبکه نسیم
جزئیات پخش آوا نو ( سری جدید شب کوک 2 ) شبکه نسیم

نشانه های گردش خون ضعیف و نامناسب

نشانه های گردش خون ضعیف و نامناسب

نشانه های گردش خون ضعیف و نامناسب
نشانه های گردش خون ضعیف و نامناسب

ترکیب بازیکنان پرسپولیس و استقلال در دربی 83

ترکیب بازیکنان پرسپولیس و استقلال در دربی 83

ترکیب بازیکنان پرسپولیس و استقلال در دربی 83
ترکیب بازیکنان پرسپولیس و استقلال در دربی 83

بهترین کشور+عکس

بهترین کشور+عکس

بهترین کشور+عکس
بهترین کشور+عکس

دریاچه ارواج نوشهر را ببینید + عکس

دریاچه ارواج نوشهر را ببینید + عکس

دریاچه ارواج نوشهر را ببینید + عکس
دریاچه ارواج نوشهر را ببینید + عکس

عکس پروفایل محرم ، عاشورایی و امام حسین

عکس پروفایل محرم ، عاشورایی و امام حسین

عکس پروفایل محرم ، عاشورایی و امام حسین
عکس پروفایل محرم ، عاشورایی و امام حسین

شعری دزبارهی نیروی هوایی+عکس

شعری دزبارهی نیروی هوایی+عکس

شعری دزبارهی نیروی هوایی+عکس
شعری دزبارهی نیروی هوایی+عکس

نسخه‌های طب سنتی برای بعد از زایمان و شیردهی+عکس

نسخه‌های طب سنتی برای بعد از زایمان و شیردهی+عکس

نسخه‌های طب سنتی برای بعد از زایمان و شیردهی+عکس
نسخه‌های طب سنتی برای بعد از زایمان و شیردهی+عکس

تبلت هاي موجود در بازار ايران+عکس

تبلت هاي موجود در بازار ايران+عکس

تبلت هاي موجود در بازار ايران+عکس
تبلت هاي موجود در بازار ايران+عکس

رمان غزال+عکس

رمان غزال+عکس

رمان غزال+عکس
رمان غزال+عکس

حضرت زینب را در 14 جمله بشناسیم+عکس

حضرت زینب را در 14 جمله بشناسیم+عکس

حضرت زینب را در 14 جمله بشناسیم+عکس
حضرت زینب را در 14 جمله بشناسیم+عکس

مقابله با عوارض شدید چشمی دیابت با تزریق رانیبیزوماب+عکس

مقابله با عوارض شدید چشمی دیابت با تزریق رانیبیزوماب+عکس

مقابله با عوارض شدید چشمی دیابت با تزریق رانیبیزوماب+عکس
مقابله با عوارض شدید چشمی دیابت با تزریق رانیبیزوماب+عکس

علت مکیدن انگشت و پستانک در نوزادان+عکس

علت مکیدن انگشت و پستانک در نوزادان+عکس

علت مکیدن انگشت و پستانک در نوزادان+عکس
علت مکیدن انگشت و پستانک در نوزادان+عکس

چرا کودکم دروغ می‌گوید؟+عکس

چرا کودکم دروغ می‌گوید؟+عکس

چرا کودکم دروغ می‌گوید؟+عکس
چرا کودکم دروغ می‌گوید؟+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ
رایتک

  • کد مطلب : 74556
  • تاریخ انتشار : ۸ - ۰۵ - ۱۳۹۶
  • دیدگاه : 0
  • نحوه درست کردن لواشک زردآلو

    نحوه درست کردن لواشک زردآلو

    نحوه درست کردن لواشک زردآلو

    نحوه درست کردن لواشک زردآلو

    نحوه درست کردن لواشک زردآلو
    نحوه درست کردن لواشک زردآلو

    لواشک زردآلو

    لواشک زردآلو

                                                                        لواشک زردآلو

    فصل گرما جدای از تعطیلات و هر چیزی، فصل خوراکی های خوشمزه و تنقلات جذاب است. یکی از پر طرفدار ترین تنقلات هم لواشک است که با طعم های متنوع باب سلیقه ی همه است. امروز تصمیم دارم طرز تهیه ی لواشک را در منزل برایتان آموزش بدهم. خاصیت این لواشک در طعم دلخواه و استفاده از انواع میوه های داخل یخچال، و نیز صد در صد بهداشتی بودن آن است. مهم نیست اگر داخل آپارتمان زندگی می کنید یا حتی منزل تان بالکن ندارد، کافی ست یک پنجره ی رو به آفتاب و مقداری میوه ی منتظر در یخچال داشته باشید!

    لواشک زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین لواشک‌هاست. برای تهیه لواشک زردآلو به مقدار زیادی زردآلو رسیده، آب و کمی نمک نیاز دارید.

    درست‌کردن لواشک در منزل بر خلاف آنچه تصور می‌شود بسیار ساده است. علاوه بر این، لواشکی که در منزل تهیه می‌شود بهداشتی‌تر بوده و می‌توانید ترشی، شیرینی و میزان نمک آن را بر اساس ذایقه خود تعیین کنید.

    درست‌کردن لواشک تقریبا قانون خاصی ندارد و شما می‌توانید از هر میوه‌ای با هر طعم و مزه‌ای از میوه‌های نارس و سفت گرفته تا میوه‌های حسابی رسیده و له‌شده در تهیه لواشک خانگی استفاده کنید.

    همچنین می‌توانید برای تهیه لواشک از ترکیبی از میوه‌ها استفاده کرده یا فقط از یک نوع میوه استفاده کنید. معمولا در تهیه لواشک چندمیوه، از ترکیبی از میوه‌های ترش و شیرین استفاده می‌شود تا لواشک طعم ملس داشته باشد.

    طرز تهیه انواع لواشک خانگی

    طرز تهیه لواشک، لواشک زردآلو، لواشک ترش، لواشک آلو، لواشک گوجه سبز

    ترکیب‌های پیشنهادی برای تهیه لواشک:

    میوه‌های شیرین: هلو، شلیل، زردآلو، سیب گیلاس، انبه، گلابی

    میوه‌های ترش: آلبالو، انواع آلو، غوره، زرشک تازه، شاه‌توت، تمشک، گوجه سبز

    لواشک‌های زمستانی: خرمالو، کیوی، انار

    در اینجا ما قصد داریم طرز تهیه لواشک زردآلو خانگی را به شما آموزش دهیم اما قبل از آن، درباره چاشنی‌های مناسب برای تهیه انواع لواشک توضیح مفصلی خواهیم داد.

    چاشنی‌های مورد استفاده در تهیه لواشک:

    تفاوت در ذائقه افراد، تعیین‌کننده نوع چاشنی مورد استفاده در تهیه لواشک خانگی است به این صورت که باید بعد از آماده‌شدن مایه لواشک (پوره میوه) آن را بچشید و بسته به ذایقه خود به آن چاشنی ترش یا شیرین و یا نمک و … اضافه کنید.

        نمک

    اضافه‌کردن نمک به لواشک امری کاملا سلیقه‌ای است. بعضی افراد طعم خود میوه را ترجیح می‌دهند و به لواشک نمک نمی‌زنند اما بعضی افراد نیر طعم لواشک را با نمک ترجیح می‌دهند.

    توجه کنید؛ در اضافه‌کردن نمک نباید زیاده‌روی کنید چرا که پوره میوه، پس از تبخیر و خشک‌شدن، شور‌تر از قبل خواهد بود.

        تمبر هندی

    تمبر هندی، یک چاشنی ترش فوق‌العاده خوشمزه است و اگر جزو طرفداران لواشک‌های ترش باشید می‌توانید با اضافه‌کردن تمبر هندی به میزان لازم، یک لواشک خانگی ترش و هوس‌انگیز تهیه کنید.

        جوهر لیمو

    بعضی افراد برای ترش‌ترشدن لواشک، به آن جوهر لیمو اضافه می‌کنند ولی ما این‌کار را توصیه نمی‌کنیم زیرا؛ جوهر لیمو یک ماده شیمیایی است و مواد شیمیایی نیز عوارض خاص خود را دارند پس تا جایی که ممکن است، از مواد و چاشنی‌های ترش طبیعی استفاده کنید.

        آبلیمو، آبغوره و انواع سرکه

    آلبیمو، آبغوره و سرکه چاشنی‌های ترش، سالم و خوشمزه‌ای هستند که برای تهیه لواشک‌های ترش و ملس استفاده می‌شوند.

        رب انار

    رب انار نیز یکی دیگر از چاشنی‌های فوق‌العاده خوشمزه و ترش برای تهیه لواشک‌های ترش و ملس است. آب نارنج، رب نارنج، رب آلوچه یا رب آلو نیز مثل تمبر هندی و رب انار برای تهیه لواشک‌های ترش و ملس استفاده می‌شوند.

        خرما

    گاهی پوره میوه‌ای که آماده کرده‌اید، بیش از حد ترش است و برای تعدیل این ترشی به ماده‌ای شیرین نیاز دارید. با اضافه‌کردن مقداری خرما به مخلوط لوشک، طعم آن را با ذایقه خود تعیین کنید.

    برای تعدیل ترشی لواشک علاوه بر خرما می‌توانید از انواع مواد شیرین‌کننده مثل مربا، مارمالاد، شیره‌های طبیعی، عسل، پولکی، خرده نبات و خاک قند و شکر … استفاده کنید.

    برخی افراد هم طعم طبیعی میوه‌ها را دوست دارند و از هیچ چاشنی برای تهیه لواشک استفاده نمی‌کنند پس لواشکی خالص با طعم واقعی میوه خواهند داشت.

    مواد لازم برای تهیه لواشک زردآلو:

    زردآلو رسیده         به میزان دل‌خواه

    آب                       به میزان لازم

    نمک                    به میزان لازم

    چاشنی ترش             دل‌خواه

    طرز تهیه لواشک زردآلو، لواشک زردالو، لواشک آلو، لواشک گوجه سبز، لواشک ترش

    طرز تهیه لواشک زردآلو:

    همانطور که گفتیم لواشک خانگی را می‌توان با یک نوع میوه یا ترکیبی از میوه‌ها تهیه کرد. در اینجا طرز تهیه لواشک زردآلو را به شما آموزش خواهیم داد به این صورت که:

        ابتدا باید زردآلوهای شسته‌شده و تمیز را داخل قابلمه‌ای بزرگ بریزید. نیازی به درآوردن هسته زردآلوها نیست زیرا در مراحل بعدی به راحتی جدا می‌شود.

    روی زردآلوها مقداری آب بریزید، به اندازه‌ای که نصف میوه‌ها داخل آب باشند. توجه کنید که خود میوه موقع پخت، مقداری آب می‌اندازد پس نیازی نیست قابلمه را پر از آب کنید. همچنین لواشک رقیق دیرتر خشک می‌شود و در نهایت لواشک نازک‌تر خواهد شد.

        قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید میوه‌ها کاملا پخته و له شوند.

        بعد از پخت، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا میوه‌های پخته و له‌شده، کمی خنک شوند و موقع ردکردن از صافی، دست‌تان را نسوزاند.

        یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و یک آبکش یا صافی، متناسب با دهانه کاسه روی آن قرار دهید.

        وقتی مایه لواشک کاملا خنک شد، آن را داخل صافی بریزید و با دست چنگ بزنید تا هسته و پوسته جدا شده و عصاره میوه داخل کاسه بریزد.

        هر از گاهی مقداری آب روی دست‌تان و محتویات داخل سبد بریزید تا به جداشدن راحت‌تر تفاله‌ها کمک کند.

        بعضی افراد پوست و هسته میوه را قبل از پخت جدا می‌کنند و در نهایت میوه پخته‌شده را با غذاساز یا گوشت‌کوب برقی میکس می‌کنند که در کل کار راحت‌تری است اما روشی که در اینجا توضیح داده شد، روش سنتی تهیه لواشک زردآلو است و گفته می‌شود که خاصیت این لواشک بیشتر است زیرا پوست بیشتر میوه‌ها دارای ویتامین و مواد مفیدی است که در روش دوم، دور ریخته‌ می‌شوند.

        اگر بعد از ردکردن مواد از صافی دیدید که مایه لواشک بیش‌از حد رقیق است می‌توانید دوباره آن را داخل قابلمه‌ای ریخته و مدتی حرارت دهید تا به غلظت مناسب برسد.

        در این مرحله به لواشک زردآلو چاشنی مورد نظر خود را اضافه کنید و بعد آن را داخل سینی آلومینیومی ریخته و روی آن سلفون یا نایلون بکشید. نیازی به چرب‌کردن سینی نیست زیرا لواشک زردآلو به راحتی از سینی جدا می‌شود ولی اگر می‌خواهید خیال‌تان راحت شود کف سینی سلفون بکشید و مایه لواشک زردآلو را روی سلفون بریزید.

        حالا لواشک را به یکی از روش‌های زیر خشک کنید:

    روش‌های خشک‌کردن لواشک زردآلو

        آفتاب:

    رایج‌ترین و بهترین روش خشک‌کردن لواشک، قراردادن آن زیر نور مستقیم خورشید است. از آنجا که بیش از 90 درصد لواشک‌ها را با میوه‌های متنوع تابستانی درست می‌کنند و نور خورشید هم در تابستان به اندازه کافی هست،این کار بهترین روش برای خشک‌کردن لواشک‌هاست.

    برای جلوگیری از نفوذ حشرات و گردوغبار، می‌توانید یک تور روی لواشک‌ها بکشید. دقت کنید که تور روی سطح لواشک نیفتد و به شکلی روی لواشک‌ها قرار گیرد، که با سطح رویی لواشک فاصله داشته باشد.

        فضای بسته (جلوی پنکه):

    اگر به حیاط یا بالکن دسترسی  ندارید یا اینکه هوای آزاد مساعد خشک‌کردن لواشک زردآلو نیست، می‌توانید لواشک‌ها را داخل خانه و جلوی پنکه خشک کنید البته توجه کنید که این روش؛ زمان بیشتری می‌گیرد.

        شوفاژ، بخاری و..

    می‌توانید برای خشک‌کردن لواشک در فصل سرد، از بخاری یا شوفاژ کمک بگیرید. به این صورت که لواشک را نزدیک شوفاژ یا جلوی بخاری و یا حتی روی بخاری یا شوفاژی که حرارت خیلی کم دارند قرار دهید. به این صورت لواشک به تدریج با گرمای شوفاژ یا بخاری خشک می‌شود.

        داخل فر یا میوه خشک کن

    برای آشنایی با روش سریع درست‌کردن‌ لواشک زردآلو، می‌توانید “آموزش تهیه لواشک آلو فوری” را نیز مطالعه کنید که روش خشک‌کردن لواشک داخل فر به طور کامل در آن توضیح‌ داده شده است.

    برخی افراد برای آنکه لواشک راحت‌تر از سینی جدا شود، کف سینی را چرب می‌کنند اما نیازی به این کار نیست و اگر سینی شما آلومینیومی باشد لواشک به راحتی از آن جدا می‌شود.

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    حسابداری ویژه بازار کار
    خرید بک لینک
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید