مجله اینترنتی گنجیت
امروز : یکشنبه ۱۰ - ۰۲ - ۱۳۹۶ می باشد

عکسهای سرداب حضرت ابالفضل عباس+عکس

عکسهای سرداب حضرت ابالفضل عباس+عکس

عکسهای سرداب حضرت ابالفضل عباس+عکس
عکسهای سرداب حضرت ابالفضل عباس+عکس

طرز تهیه نبات داغ+عکس

طرز تهیه نبات داغ+عکس

طرز تهیه نبات داغ+عکس
طرز تهیه نبات داغ+عکس

كوشي سامسونك سري s+عکس

كوشي سامسونك سري s+عکس

كوشي سامسونك سري s+عکس
كوشي سامسونك سري s+عکس

توضیح درمورد ارت+عکس

توضیح درمورد ارت+عکس

توضیح درمورد ارت+عکس
توضیح درمورد ارت+عکس

در مورد مدار+عکس

در مورد مدار+عکس

در مورد مدار+عکس
در مورد مدار+عکس

بیماری مدفوع+عکس

بیماری مدفوع+عکس

بیماری مدفوع+عکس
بیماری مدفوع+عکس

قیمت روز تبلتهواوی+عکس

قیمت روز تبلتهواوی+عکس

قیمت روز تبلتهواوی+عکس
قیمت روز تبلتهواوی+عکس

خربزه+عکس

خربزه+عکس

خربزه+عکس
خربزه+عکس

بهترين تركيب براي فوت بال+عکس

بهترين تركيب براي فوت بال+عکس

بهترين تركيب براي فوت بال+عکس
بهترين تركيب براي فوت بال+عکس

تغذیه با شیر مادر در مقابل آسم محافظت ایجاد می‌کند آسم+عکس

تغذیه با شیر مادر در مقابل آسم محافظت ایجاد می‌کند آسم+عکس

تغذیه با شیر مادر در مقابل آسم محافظت ایجاد می‌کند آسم+عکس
تغذیه با شیر مادر در مقابل آسم محافظت ایجاد می‌کند آسم+عکس

شعر درباره ايثارگران+عکس

شعر درباره ايثارگران+عکس

شعر درباره ايثارگران+عکس
شعر درباره ايثارگران+عکس

قیمت آی پد و موبایل+عکس

قیمت آی پد و موبایل+عکس

قیمت آی پد و موبایل+عکس
قیمت آی پد و موبایل+عکس

به این دلایل تاتو را فراموش کنید+عکس

به این دلایل تاتو را فراموش کنید+عکس

به این دلایل تاتو را فراموش کنید+عکس
به این دلایل تاتو را فراموش کنید+عکس

تزئینات عقد و عروسی+عکس

تزئینات عقد و عروسی+عکس

تزئینات عقد و عروسی+عکس
تزئینات عقد و عروسی+عکس

کودکان را به کار و کوشش تشویق کنید+عکس

کودکان را به کار و کوشش تشویق کنید+عکس

کودکان را به کار و کوشش تشویق کنید+عکس
کودکان را به کار و کوشش تشویق کنید+عکس

خواص تمشک+عکس

خواص تمشک+عکس

خواص تمشک+عکس
خواص تمشک+عکس

طلسم زیاد شدن مشتری+عکس

طلسم زیاد شدن مشتری+عکس

طلسم زیاد شدن مشتری+عکس
طلسم زیاد شدن مشتری+عکس

مدل لباس مجلسی زنانه هندی

مدل لباس مجلسی زنانه هندی

مدل لباس مجلسی زنانه هندی
مدل لباس مجلسی زنانه هندی

جدیدترین مدل های لباس فشن دخترانه

جدیدترین مدل های لباس فشن دخترانه

جدیدترین مدل های لباس فشن دخترانه
جدیدترین مدل های لباس فشن دخترانه

عکس های دیدنی سامسونگ گلکسی Galaxy A8 2016

عکس های دیدنی سامسونگ گلکسی Galaxy A8 2016

عکس های دیدنی سامسونگ گلکسی Galaxy A8 2016
عکس های دیدنی سامسونگ گلکسی Galaxy A8 2016

اقدام پژوهی معلم ورزش+عکس

اقدام پژوهی معلم ورزش+عکس

اقدام پژوهی معلم ورزش+عکس
اقدام پژوهی معلم ورزش+عکس

گوشيهاي سامسونگ دوسيم كارت اصلي+عکس

گوشيهاي سامسونگ دوسيم كارت اصلي+عکس

گوشيهاي سامسونگ دوسيم كارت اصلي+عکس
گوشيهاي سامسونگ دوسيم كارت اصلي+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ

مانتو

  • کد مطلب : 62180
  • تاریخ انتشار : ۱۲ - ۱۰ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • ترشی عروس

    ترشی عروس

    ترشی عروس

    ترشی عروس

    ترشی عروس
    ترشی عروس

    Image result for ‫ترشی عروس‬‎

     مواد لازم :

    خیار نیم کیلو گرم
    شلغم 30 گرم
    گوجه فرنگی ریز 250 گرم
    آلو 150 گرم
    پیاز 250 گرم
    لوبیا سبز 150 گرم
    هویج 250 گرم
    کرفس 150 گرم
    ادویه ترشی 3 قاشق غذا خوری
    سرکه به میزان لازم
    گلابی 250 گرم
    زعفران کمی
    سیب 250 گرم
    هلو 250گرم
    آلبالو 100 گرم
    گل کلم نیم کیلو گرم
    طرز تهیه :
    کرفس و لوبیا سبز و هویج را خرد کرده و در سرکه پخته و صبر کرده تا سرد شود . دانه و هسته میوه ها را جدا کرده  و آن ها را برش داده و گذاشته نم آنها گرفته شود . همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرفی ریخته و سرکه را روی آن بریزید .

    مواد لازم:

    گل کلم                               1 کیلو گرم

    هوی                                  500 گرم

    سیب ترش                          500 گرم

    کرفس                                 نصف شاخه

     سیر                                    200 گرم

    خیار سبز ریز                         500 گرم             فلفل سبز تند                        200 گرم

    بادمجان                              1 کیلو گرم           نمک                                    به مقدار لازم

    سرکه انگور                          نیم لیتر              ادویه کاری                             نصف قاشق سوپخوری

    گوجه فرنگی آبدار درشت       2 کیلو                تخم گشنیز درسته                 1 قاشق غذاخوری

    خیار چنبر ریز                      200 گرم              زردچوبه                                کمی

    سبزیجات شامل ترخان، نعنا، مرزه، تره و جعفری از هر کدام 1 قاشق غذاخوری

    سیاه دانه و پودر گلپر روی هم 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    بادمجانها را چهار تکه کرده همراه با نمک و آب میگذاریم تا 10 دقیقه بجوشد بعد در آبکش ریخته میگذاریم سرد شود. بقیه مواد را هم ریز خرد کرده روی پارچه تمیزی خشک میکنیم. پس از اینکه کاملا خشک شدند مواد را همراه با فلفل سبز و سبزیجات خرد شده و خشک شده داخل ظرف مورد نظر میریزیم بادمجانها را هم همراه با ادویه ها روی مواد میریزیم در این مرحله گوجه ها رنده کرده پوست آنها را میگیریم همراه با نمک و سرکه حدود نیم ساعت میگذاریم روی حرارت ملایم تا بجوشد و آب گوجه را به صورت داغ روی مواد ترشی میریزیم. تا دو روز روزی دوبار ترشی را کاملا هم میزنیم سپس در یخچال نگهداری میکنیم.

    Related image


    مواد لازم برای ترشی مخلوط:

    گل کلم

    کلم پیج

    هویچ و خیار

    من برای زیباییش(انار)هم اضاف کردم

    پیاز،موسیر،سیر،فلفل تند(سبز و قرمز)

    بادمجون(درصورت تمایل)

    سبزیجات معطر(مرزه،ترخون،گشنیز،جعفری،نعنا)(نعنا خشک هم میشه استفاده کرد)

    فلفل دلمه ای

    کرفس خورد شده

    لوبیا سبز خورد شده

    (تمام این موادو به مقدار مورد نیاز تهیه کنید من مقدارشو نگقتم چون معمولا سلیقه ها متفاوته)

    سرکه و نمک

    ادویه ی ترشی که ترکیبی هست از:

    پودرگلپر:۱۰۰گرم،پودرتخم
    گشنیز:۱۰۰گرم،پودر زیره سبز:۵۰گرم،جوز رنده شده:دوعدد،دارچین:یک قاشق
    سوپخوری،فلفل سیاه وفلفل قرمز:هرکدوم یک قاشق سوپخوری،پودر
    رازیانه:۵۰گرم،سیاه دانه:۵۰گرم.زردچوبه به مقدار مورد نیاز)

    (ادویه ترشیتونم با توجه به مقدار ترشی اضافه کنید.

    هرکدومو دوست ندارید میتونید ازش حذف کنید.من خودم دارچین نزدم چون زیاد دوس ندارم)

    این عکس ترشی من قبل از اضافه کردن ادویه و سرکه:

    images/magpic/131842_jkktfwcpz291doy5pp6e.jpg

    طرز تهیه:

    گل کلم ها را به طور کامل تمیز کرده و میشوییم.بعد جدا میکنیم.به اندازه های دلخواه.من ریزتر کردم

    برگ کلم را به اندازه های کوچک برش میزنیم

    بادمجان را با یک و نیم لیوار سرکه میپزیم

    (اگه بادمجونای کوچیک استفاده کردید نیازی نیس خرد بشه و میتونید درسته استفاده کنید)

    کرس،لوبیاسبز،فلفل دلمه ای،و هویچ و خیار را خرد میکنیم(من هویچ و خیار رو کمی تزئینی برش دادم)

    سیر را به صورت درسته یا اینکه حلقه حلقه کنید.پیاز را پوست کنید و خوب بشویید

    سبزی هاتون رو هم بشویید و بذارید آبش بره

    موسیر را چندبار شسته و آبش را عوض کنید بعد بذارید تا آبش بره

    فلفل ها رو هم بشورید.

    حالا تمام این مواد رو به صورت لایه لایه درون ظرف مورد نظرتون بریزید و در آخر:

    سرکه و نمک مقداری آب جوش+ادویه ترشی رو ا هم مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.طوری که روی موادتون رو بگیره

     

    منبع : http://www.ganjit.ir/62180-pickled-bride.html

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید