مجله اینترنتی گنجیت
امروز : یکشنبه ۶ - ۰۳ - ۱۳۹۷ می باشد

عیدی کارگران سال 96 + جدول مبلغ عیدی کارگران 1396

عیدی کارگران سال 96 + جدول مبلغ عیدی کارگران 1396

عیدی کارگران سال 96 + جدول مبلغ عیدی کارگران 1396
عیدی کارگران سال 96 + جدول مبلغ عیدی کارگران 1396

خوردنی هایی که باعث داشتن چشمی سالم می شود+عکس

خوردنی هایی که باعث داشتن چشمی سالم می شود+عکس

خوردنی هایی که باعث داشتن چشمی سالم می شود+عکس
خوردنی هایی که باعث داشتن چشمی سالم می شود+عکس

مدارات ریموت کنترل+عکس

مدارات ریموت کنترل+عکس

مدارات ریموت کنترل+عکس
مدارات ریموت کنترل+عکس

دندان درآوردن و این مصائب+عکس

دندان درآوردن و این مصائب+عکس

دندان درآوردن و این مصائب+عکس
دندان درآوردن و این مصائب+عکس

جمله كوتا در مورد نامردي+عکس

جمله كوتا در مورد نامردي+عکس

جمله كوتا در مورد نامردي+عکس
جمله كوتا در مورد نامردي+عکس

اطلاعات در موردگندم+عکس

اطلاعات در موردگندم+عکس

اطلاعات در موردگندم+عکس
اطلاعات در موردگندم+عکس

غذاهای شب کنکور+عکس

غذاهای شب کنکور+عکس

غذاهای شب کنکور+عکس
غذاهای شب کنکور+عکس

نمونه قراردادهای ساخت وساز+عکس

نمونه قراردادهای ساخت وساز+عکس

نمونه قراردادهای ساخت وساز+عکس
نمونه قراردادهای ساخت وساز+عکس

راه اندازی لب تاب سونی+عکس

راه اندازی لب تاب سونی+عکس

راه اندازی لب تاب سونی+عکس
راه اندازی لب تاب سونی+عکس

لوح تقدیر روز جانباز+عکس

لوح تقدیر روز جانباز+عکس

لوح تقدیر روز جانباز+عکس
لوح تقدیر روز جانباز+عکس

لطیفه های جدید و مطالب خنده دار خرداد 96+عکس

لطیفه های جدید و مطالب خنده دار خرداد 96+عکس

لطیفه های جدید و مطالب خنده دار خرداد 96+عکس
لطیفه های جدید و مطالب خنده دار خرداد 96+عکس

خواص کاچی بعد از زایمان+عکس

خواص کاچی بعد از زایمان+عکس

خواص کاچی بعد از زایمان+عکس
خواص کاچی بعد از زایمان+عکس

نوشیدن آب سرد ممنوع+عکس

نوشیدن آب سرد ممنوع+عکس

نوشیدن آب سرد ممنوع+عکس
نوشیدن آب سرد ممنوع+عکس

اسامی بازیگران سریال نفس شیرین + عکس

اسامی بازیگران سریال نفس شیرین + عکس

اسامی بازیگران سریال نفس شیرین + عکس
اسامی بازیگران سریال نفس شیرین + عکس

چرا برای اهل بیت عزاداری می کنیم ؟!+عکس

چرا برای اهل بیت عزاداری می کنیم ؟!+عکس

چرا برای اهل بیت عزاداری می کنیم ؟!+عکس
چرا برای اهل بیت عزاداری می کنیم ؟!+عکس

زیباترین جملات درباره اما زمان+عکس

زیباترین جملات درباره اما زمان+عکس

زیباترین جملات درباره اما زمان+عکس
زیباترین جملات درباره اما زمان+عکس

اب مرواريد+عکس

اب مرواريد+عکس

اب مرواريد+عکس
اب مرواريد+عکس

عکس رنگ موی نخودی+عکس

عکس رنگ موی نخودی+عکس

عکس رنگ موی نخودی+عکس
عکس رنگ موی نخودی+عکس

گوشی اینکریدیبل اس نوکیا+عکس

گوشی اینکریدیبل اس نوکیا+عکس

گوشی اینکریدیبل اس نوکیا+عکس
گوشی اینکریدیبل اس نوکیا+عکس

مدل های دکوراسیون سنتی+عکس

مدل های دکوراسیون سنتی+عکس

مدل های دکوراسیون سنتی+عکس
مدل های دکوراسیون سنتی+عکس

عنان زندگی خود را از دیگران بگیرید!+عکس

عنان زندگی خود را از دیگران بگیرید!+عکس

عنان زندگی خود را از دیگران بگیرید!+عکس
عنان زندگی خود را از دیگران بگیرید!+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ
رایتک

  • کد مطلب : 62180
  • تاریخ انتشار : ۱۲ - ۱۰ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • ترشی عروس

    ترشی عروس

    ترشی عروس

    ترشی عروس

    ترشی عروس
    ترشی عروس

    Image result for ‫ترشی عروس‬‎

     مواد لازم :

    خیار نیم کیلو گرم
    شلغم 30 گرم
    گوجه فرنگی ریز 250 گرم
    آلو 150 گرم
    پیاز 250 گرم
    لوبیا سبز 150 گرم
    هویج 250 گرم
    کرفس 150 گرم
    ادویه ترشی 3 قاشق غذا خوری
    سرکه به میزان لازم
    گلابی 250 گرم
    زعفران کمی
    سیب 250 گرم
    هلو 250گرم
    آلبالو 100 گرم
    گل کلم نیم کیلو گرم
    طرز تهیه :
    کرفس و لوبیا سبز و هویج را خرد کرده و در سرکه پخته و صبر کرده تا سرد شود . دانه و هسته میوه ها را جدا کرده  و آن ها را برش داده و گذاشته نم آنها گرفته شود . همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرفی ریخته و سرکه را روی آن بریزید .

    مواد لازم:

    گل کلم                               1 کیلو گرم

    هوی                                  500 گرم

    سیب ترش                          500 گرم

    کرفس                                 نصف شاخه

     سیر                                    200 گرم

    خیار سبز ریز                         500 گرم             فلفل سبز تند                        200 گرم

    بادمجان                              1 کیلو گرم           نمک                                    به مقدار لازم

    سرکه انگور                          نیم لیتر              ادویه کاری                             نصف قاشق سوپخوری

    گوجه فرنگی آبدار درشت       2 کیلو                تخم گشنیز درسته                 1 قاشق غذاخوری

    خیار چنبر ریز                      200 گرم              زردچوبه                                کمی

    سبزیجات شامل ترخان، نعنا، مرزه، تره و جعفری از هر کدام 1 قاشق غذاخوری

    سیاه دانه و پودر گلپر روی هم 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    بادمجانها را چهار تکه کرده همراه با نمک و آب میگذاریم تا 10 دقیقه بجوشد بعد در آبکش ریخته میگذاریم سرد شود. بقیه مواد را هم ریز خرد کرده روی پارچه تمیزی خشک میکنیم. پس از اینکه کاملا خشک شدند مواد را همراه با فلفل سبز و سبزیجات خرد شده و خشک شده داخل ظرف مورد نظر میریزیم بادمجانها را هم همراه با ادویه ها روی مواد میریزیم در این مرحله گوجه ها رنده کرده پوست آنها را میگیریم همراه با نمک و سرکه حدود نیم ساعت میگذاریم روی حرارت ملایم تا بجوشد و آب گوجه را به صورت داغ روی مواد ترشی میریزیم. تا دو روز روزی دوبار ترشی را کاملا هم میزنیم سپس در یخچال نگهداری میکنیم.

    Related image


    مواد لازم برای ترشی مخلوط:

    گل کلم

    کلم پیج

    هویچ و خیار

    من برای زیباییش(انار)هم اضاف کردم

    پیاز،موسیر،سیر،فلفل تند(سبز و قرمز)

    بادمجون(درصورت تمایل)

    سبزیجات معطر(مرزه،ترخون،گشنیز،جعفری،نعنا)(نعنا خشک هم میشه استفاده کرد)

    فلفل دلمه ای

    کرفس خورد شده

    لوبیا سبز خورد شده

    (تمام این موادو به مقدار مورد نیاز تهیه کنید من مقدارشو نگقتم چون معمولا سلیقه ها متفاوته)

    سرکه و نمک

    ادویه ی ترشی که ترکیبی هست از:

    پودرگلپر:۱۰۰گرم،پودرتخم
    گشنیز:۱۰۰گرم،پودر زیره سبز:۵۰گرم،جوز رنده شده:دوعدد،دارچین:یک قاشق
    سوپخوری،فلفل سیاه وفلفل قرمز:هرکدوم یک قاشق سوپخوری،پودر
    رازیانه:۵۰گرم،سیاه دانه:۵۰گرم.زردچوبه به مقدار مورد نیاز)

    (ادویه ترشیتونم با توجه به مقدار ترشی اضافه کنید.

    هرکدومو دوست ندارید میتونید ازش حذف کنید.من خودم دارچین نزدم چون زیاد دوس ندارم)

    این عکس ترشی من قبل از اضافه کردن ادویه و سرکه:

    images/magpic/131842_jkktfwcpz291doy5pp6e.jpg

    طرز تهیه:

    گل کلم ها را به طور کامل تمیز کرده و میشوییم.بعد جدا میکنیم.به اندازه های دلخواه.من ریزتر کردم

    برگ کلم را به اندازه های کوچک برش میزنیم

    بادمجان را با یک و نیم لیوار سرکه میپزیم

    (اگه بادمجونای کوچیک استفاده کردید نیازی نیس خرد بشه و میتونید درسته استفاده کنید)

    کرس،لوبیاسبز،فلفل دلمه ای،و هویچ و خیار را خرد میکنیم(من هویچ و خیار رو کمی تزئینی برش دادم)

    سیر را به صورت درسته یا اینکه حلقه حلقه کنید.پیاز را پوست کنید و خوب بشویید

    سبزی هاتون رو هم بشویید و بذارید آبش بره

    موسیر را چندبار شسته و آبش را عوض کنید بعد بذارید تا آبش بره

    فلفل ها رو هم بشورید.

    حالا تمام این مواد رو به صورت لایه لایه درون ظرف مورد نظرتون بریزید و در آخر:

    سرکه و نمک مقداری آب جوش+ادویه ترشی رو ا هم مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.طوری که روی موادتون رو بگیره

     

    منبع : http://www.ganjit.ir/62180-pickled-bride.html

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    حسابداری ویژه بازار کار
    خرید بک لینک
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید