مجله اینترنتی گنجیت
امروز : یکشنبه ۶ - ۰۱ - ۱۳۹۶ می باشد

وظایف حوزه های علمیه+عکس

وظایف حوزه های علمیه+عکس

وظایف حوزه های علمیه+عکس
وظایف حوزه های علمیه+عکس

ارزشیابی شخصیت چیست+عکس

ارزشیابی شخصیت چیست+عکس

ارزشیابی شخصیت چیست+عکس
ارزشیابی شخصیت چیست+عکس

جملات شروعی با نام خدا+عکس

جملات شروعی با نام خدا+عکس

جملات شروعی با نام خدا+عکس
جملات شروعی با نام خدا+عکس

با یک ساعت خواب کمتر چاق می‌شوید+عکس

با یک ساعت خواب کمتر چاق می‌شوید+عکس

با یک ساعت خواب کمتر چاق می‌شوید+عکس
با یک ساعت خواب کمتر چاق می‌شوید+عکس

کارت پستال های مهر ماه | آغاز مدرسه و دانشگاه

کارت پستال های مهر ماه | آغاز مدرسه و دانشگاه

کارت پستال های مهر ماه | آغاز مدرسه و دانشگاه
کارت پستال های مهر ماه | آغاز مدرسه و دانشگاه

لب تاب علم فردا+عکس

لب تاب علم فردا+عکس

لب تاب علم فردا+عکس
لب تاب علم فردا+عکس

پسران بیشتر عاشق می شوند یا دختران؟+عکس

پسران بیشتر عاشق می شوند یا دختران؟+عکس

پسران بیشتر عاشق می شوند یا دختران؟+عکس
پسران بیشتر عاشق می شوند یا دختران؟+عکس

قیمت لب تاپ hp pavilion dv7-7000+عکس

قیمت لب تاپ hp pavilion dv7-7000+عکس

قیمت لب تاپ hp pavilion dv7-7000+عکس
قیمت لب تاپ hp pavilion dv7-7000+عکس

رنگ موی بلوند دودی

رنگ موی بلوند دودی

رنگ موی بلوند دودی
رنگ موی بلوند دودی

گوشی c5 لمسی+عکس

گوشی c5 لمسی+عکس

گوشی c5 لمسی+عکس
گوشی c5 لمسی+عکس

نصب گام به گام ویندوز در لب تاب+عکس

نصب گام به گام ویندوز در لب تاب+عکس

نصب گام به گام ویندوز در لب تاب+عکس
نصب گام به گام ویندوز در لب تاب+عکس

ویتامین های موثر بر افزایش قد کودک+عکس

ویتامین های موثر بر افزایش قد کودک+عکس

ویتامین های موثر بر افزایش قد کودک+عکس
ویتامین های موثر بر افزایش قد کودک+عکس

ال نود جدید+تصاویر و شرایط+عکس

ال نود جدید+تصاویر و شرایط+عکس

ال نود جدید+تصاویر و شرایط+عکس
ال نود جدید+تصاویر و شرایط+عکس

ربات و برنامه نویسی ربات+عکس

ربات و برنامه نویسی ربات+عکس

ربات و برنامه نویسی ربات+عکس
ربات و برنامه نویسی ربات+عکس

چگونه به شریک زندگی ابراز عشق کنیم؟+عکس

چگونه به شریک زندگی ابراز عشق کنیم؟+عکس

چگونه به شریک زندگی ابراز عشق کنیم؟+عکس
چگونه به شریک زندگی ابراز عشق کنیم؟+عکس

یک توصیف در مورد آسمان+عکس

یک توصیف در مورد آسمان+عکس

یک توصیف در مورد آسمان+عکس
یک توصیف در مورد آسمان+عکس

بهترین متن های مقام شهدا+عکس

بهترین متن های مقام شهدا+عکس

بهترین متن های مقام شهدا+عکس
بهترین متن های مقام شهدا+عکس

افزایش سوء‌مصرف آمفتامین‌ها+عکس

افزایش سوء‌مصرف آمفتامین‌ها+عکس

افزایش سوء‌مصرف آمفتامین‌ها+عکس
افزایش سوء‌مصرف آمفتامین‌ها+عکس

انواع ماساژها و تاثیر آن بر روی بدن+عکس

انواع ماساژها و تاثیر آن بر روی بدن+عکس

انواع ماساژها و تاثیر آن بر روی بدن+عکس
انواع ماساژها و تاثیر آن بر روی بدن+عکس

مدیریت زندگی+عکس

مدیریت زندگی+عکس

مدیریت زندگی+عکس
مدیریت زندگی+عکس

نصب همزمان دو اینستاگرام با OGInstagram

نصب همزمان دو اینستاگرام با OGInstagram

نصب همزمان دو اینستاگرام با OGInstagram
نصب همزمان دو اینستاگرام با OGInstagram

آخر شب‌ها چه بخوریم و چه نخوریم؟+عکس

آخر شب‌ها چه بخوریم و چه نخوریم؟+عکس

آخر شب‌ها چه بخوریم و چه نخوریم؟+عکس
آخر شب‌ها چه بخوریم و چه نخوریم؟+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ

مانتو

  • کد مطلب : 60870
  • تاریخ انتشار : ۲۶ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • گول طعم خوب این خوراکی ها را نخورید+عکس

    گول طعم خوب این خوراکی ها را نخورید+عکس

    گول طعم خوب این خوراکی ها را نخورید+عکس

    گول طعم خوب این خوراکی ها را نخورید+عکس

    گول طعم خوب این خوراکی ها را نخورید+عکس
    گول طعم خوب این خوراکی ها را نخورید+عکس

    گول طعم خوب این خوراکی ها را , گول طعم خوب این خوراکی ها , این قارچ‌ها را هرگز نخورید; عکس ,دبلیو خبر. Follow @wwwkhabarپاستیل‌ها و سایر محصولاتی , است که طعم‌های , می‌ کنند تا این ماده خوراکی ,, تان را صاف و كدام‌ها شکم‌تان را , از چربی‌های خوب , باید از این خوراکی ها ,خواص خوراکی ها; , ما گول خوردیم وقتی گفتند “سلام , الان که این را می نویسم ساعت دقیقا ,

    گول طعم خوب این خوراکی ها را نخورید

    امروزه غذا هایی که طعم و رنگ خوبی دارند در بازار بسیار زیاد شده است.

    اکثر اوقات طعم و ظاهر این غذا ها باعث می شود که به سمت آنها برویم ، اما
    اگر اندکی از مضرات این خوراکی ها بدانید شاید دیگر کمتر به سراغشان
    بروید.
    می گویند خانم های شاغل بیشترین استفاده کنندگان ازغذاهای آماده
    و نیمه آماده صنعتی هستند، اما از شما چه پنهان، چندی است خانم های خانه
    دار هم به خیل آنها پیوسته اند.
    عجب زندگی مرفه و بی دغدغه ای! صبحانه
    که بی خیال، ناهار را انواع و اقسام غذاهایی چون سوسیس، کالباس، همبرگر،
    کباب لقمه و پیتزا می خوریم و شام را هم چون رژیم داریم، فقط چند عدد
    سمبوسه یا ناگت فسقلی را درون روغن غوطه ور کرده و همراه خانواده نوش جان
    می کنیم.
     
    انگار خستگی پخت و پز ما را از پای درآورده است! پس
    به سوی رختخواب می رویم تا با خیالی آسوده شب را به صبح برسانیم، اما تلاش
    ما برای خفتن به نتیجه ای نمی رسد.
    نیم ساعت که می گذرد اتاق دور سرمان می چرخد.
    نبض های دردناکی در عروق سر احساس می شود و سوزشی در ناحیه معده امان ما را می برد
        حال چرا می گوییم غذاهای آماده یا نیمه آماده صنعتی تهدید کننده سلامت ما هستند؟    
      سوسیس و کالباس در هرم غذایی جایی ندارد
     
    بسیاری از خانواده ها چون سوسیس و کالباس نوعی فرآورده گوشتی است آن را
    جایگزین منابع پروتئینی کرده و مضرات مواد افزودنی اش را نادیده گرفته اند،
    اما باید بدانید در هرم غذایی جایی برای فرآورده های گوشتی وجود ندارد و
    نمی توان آن را جایگزین پروتئین حیوانی و گیاهی کرد.
    از آنجا که قیمت
    این فرآورده یک سوم قیمت گوشت خالص است، استفاده از گوشت های درجه یک
    باارزش و کیفیت بالا در چنین فرآورده هایی دور از انتظار است.
    در بیشتر
    این فرآورده ها پروتئین خالص به کار نمی رود و نباید تصور کرد همه
    تولیدکنندگان خود را متعهد می دانند و محصولاتی با ۸۰ یا ۹۰ درصد گوشت خالص
    وارد بازار می کنند.
    امعا و احشا و مابقی لاشه گوشت هم می تواند قسمتی از درصد گوشت به کار رفته باشد.
     
    از سوی دیگر، طبق بررسی های موسسه ملی سرطان آمریکا، فسفات موجود در این
    فرآورده ها با اختلال در جذب کلسیم احتمال پوکی استخوان را افزایش می دهد.
    نیترات آن ریسک ابتلا به سرطان روده، لوزالمعده و رحم را بالا می برد و در
    افرادی که به افزودنی ها حساسیت دارند، سبب تشدید ناراحتی های پوستی همچون
    خارش و کهیر می شود و در کسانی که از داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی
    استفاده می کنند، محدودیت مصرف ایجاد می کند.
     
    به توصیه کارشناسان علوم غذایی، سوسیس و کالباس را به هیچ عنوان سرخ نکنید.
    سرخ کردن موجب سرطان زا شدن ترکیبات و مواد افزودنی این دو فرآورده می شود.
    سوسیس را با حرارت غیرمستقیم آب پز یا کبابی کنید.
    کالباس هم برخلاف تصور کسانی که چون قطرش بیشتر است پس باید سرخ شود،
    نیازی به حرارت طبخ نداشته و در کارخانجات به اندازه کافی پخته و حاوی مواد
    نگهدارنده می شود.
      همبرگر و کباب لقمه را خانگی تهیه کنید
     
    می گویند همبرگر و کباب لقمه از سوسیس و کالباس سالم تر است، چون حاوی
    مواد نگهدارنده نیست، اما اگر هم حاوی این مواد نباشد چربی بالای آن باعث
    افزایش سریع کلسترول خون و بیماری های ناشی از آن می شود.
    این فرآورده
    ها حاوی۲۰ تا ۷۰ درصد چربی و مواد نشاسته ای هستند و متاسفانه مقبولیت و
    مشتری پسندی آن مستقیم با میزان چربی آن در ارتباط است.
    خوب است بدانید در یک همبرگر معمولی ۴۰۰ کالری و در برگرهای دوبل۱۰۵۰ کالری انرژی نهفته است
       
     
    اما اغلب پرسیده می شود برگرهایی که توسط اغذیه فروشی های سطح شهر طبخ می شود، چه کیفیتی دارد؟    
    این برگرها اغلب از سوی کارگران تهیه و ترکیبات آن را جگر سفید، سنگدان
    مرغ، طحال و چربی های بی کیفیتی همچون دنبه و پیه تشکیل می دهد.
    این
    برگرها به دلیل مواد نامرغوب باعث ایجاد کیست و غده های چربی و اختلال در
    هورمون های جنسی می شود و فشار مضاعفی را به کبد تحمیل می کند
          پیتزا
    پرکالری ترین غذای آماده
     
    آیا تا به حال پیتزاهای نیمه آماده ای را که در بیشتر فروشگاه ها عرضه می شود، خریده اید؟    
    همان محصولاتی که انواعی از آن حاوی سوسیس و کالباس نامرغوب است و شوری آن مزه پنیرکش نیامده اش را باطل می کند.
    این محصولات هیچ گاه به پای پیتزاهای خانگی نمی رسد.
    خمیر آن چاق کننده و پنیر آن پرچرب است، شوری آن برای مبتلایان به پرفشاری
    خون خطرناک است و یک پرس آن بین ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ کالری و هر برش آن ۳۰۰ کالری
    انرژی دارد.
    این غذا اگر به ابتکار نسل جوان امروزی با یک پرس سیب
    زمینی سرخ شده خورده شود حاوی ۲۵۰۰ کالری می شود و این همان میزان انرژی
    است که یک فرد بالغ باید از سه وعده غذای روزانه دریافت کند.
    شاید برایتان عجیب باشد، اما خوردن سوسیس و کالباس از پیتزا بهتر است
        چرا؟    
    چون پیتزا غذایی مخلوط است و احتمال استفاده از یک یا دو ترکیب بی کیفیت در آن بسیار زیاد است.
      ناگت، سمبوسه و پیراشکی نیمه آماده را در روغن غوطه ور نکنید
     
    این روزها اگر انواع ناگت مرغ، ماهی و میگو را هم در ظروف و جعبه های خوش آب و رنگ بسته بندی نکنند، باز هم خریدار دارد.
    این محصول نیمه آماده مدلی از غذاهای اروپایی است که به سفره های ایرانی
    آمده و از درصدهای مختلف گوشت همراه مواد نشاسته ای، چربی، پیاز، آرد
    سوخاری، نمک و ادویه تشکیل شده است.
    از گوشت مرغ های کمی پیر یا تخمگذار یا دام هایی که چندان مناسب بازار نیست، با نظارت سازمان دامپزشکی در این محصول استفاده می شود.
    این محصول وقتی خطرناک می شود که برای گرم کردن، آن را درون سرخ کن یا ظرف پر از روغن غوطه ور می کنند.
    چربی و کالری آن چندین برابر شده و قدرت هضم و جذب پروتئین و ریزمغذی هایش کاهش می یابد.
    اگر هم آرد سوخاری روی آن در اثر حرارت روغن تیره شود حاوی ماده ای سرطان زا به نام آکریلامید می شود.
     
    سمبوسه و پیراشکی های نیمه آماده کارخانه ای هم که اغلب به عنوان میان
    وعده استفاده می شود و به عقیده مصرف کنندگان، غذایی کم حجم و کم کالری
    است، محصولاتی هستند که در مقایسه با ناگت ها کالری بیشتری را به بدن وارد
    می کنند
        چرا؟    
    به دلیل آن که بافت اسفنجی
    خمیر سطح این محصولات در زمان طبخ، روغن زیادتری را به خود جذب کرده و برای
    خارج کردن روغن اضافی آن هم نمی توان کاری کرد.
    بنابراین برای تقلیل کالری این محصول آن را در فر یا مایکروویو با حرارت ملایم و به مدت کوتاه آماده کنید.

    از این دانه ها بیشتر میل کنید

    از این دانه ها بیشتر میل کنید

    imagesص424242

    ویتامین E موجود در تخمه افتابگردان که خواص
    آنتی‌اکسیدانی اش برای پوست و رشد کودکان بسیار مفید است،کنجد نیز حاوی
    زینک (روی) و  پروتئین بالایی ست که برای سلامت جنسی افراد مفید است.

    مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد که برخی از دانه های گیاهی برای حفظ سلامتی هر روز باید مصرف شوند.

    این دانه های خوشمزه به دلیل دارا بودن
    اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است. امگا ۳
    ها همچنین التهاب را کاهش می‌دهند و سلامت قلب و عروق و مغز را تضمین
    می‌کنند. از این گذشته این دانه ها حاوی ترکیبات گیاهی به نام فیتوسترول
    می‌باشند که میزان کلسترول خون را پایین می‌آورند.

    برای پوست جوان: دانه آفتابگردان
    دو قاشق غذاخوری از این دانه حاوی ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که به جلوگیری از تخریب های نور خورشید در پوست کمک می کند.

    برای قلب سالم: بذر کتان
    دو قاشق غذاخوری بذر کتان از زمین، که غنی از اسید آلفا لینولنیک می باشد،
    کلسترول را پایین، تری گلیسیرید و فشار خون را نیز کاهش می دهد.

    برای قوی شدن مفاصل: دانه کنجد
    دو قاشق غذاخوری  دانه پس از هر وعده غذایی  ممکن است کمک به کاهش درد آرتروز را فراهم نماید.


    منبع:ganjit.ir

    گول طعم خوب این خوراکی ها را نخورید+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید