مجله اینترنتی گنجیت
امروز : سه شنبه ۱۶ - ۰۹ - ۱۳۹۵ می باشد

درباره فیزیک+عکس

درباره فیزیک+عکس

درباره فیزیک+عکس
درباره فیزیک+عکس

سخنان امام در حجاب+عکس

سخنان امام در حجاب+عکس

سخنان امام در حجاب+عکس
سخنان امام در حجاب+عکس

علایم اولیه سرطان‌+عکس

علایم اولیه سرطان‌+عکس

علایم اولیه سرطان‌+عکس
علایم اولیه سرطان‌+عکس

شعر درباره سکوت+عکس

شعر درباره سکوت+عکس

شعر درباره سکوت+عکس
شعر درباره سکوت+عکس

البالو خشکه+عکس

البالو خشکه+عکس

البالو خشکه+عکس
البالو خشکه+عکس

خندوانه یکشنبه چهارم 4 مهر 95 | هفته دفاع مقدس

خندوانه یکشنبه چهارم 4 مهر 95 | هفته دفاع مقدس

خندوانه یکشنبه چهارم 4 مهر 95 | هفته دفاع مقدس
خندوانه یکشنبه چهارم 4 مهر 95 | هفته دفاع مقدس

درباره سلول خورشیدی+عکس

درباره سلول خورشیدی+عکس

درباره سلول خورشیدی+عکس
درباره سلول خورشیدی+عکس

پنج تناسب حیاتی در ازدواج+عکس

پنج تناسب حیاتی در ازدواج+عکس

پنج تناسب حیاتی در ازدواج+عکس
پنج تناسب حیاتی در ازدواج+عکس

خواص زنجبیل+عکس

خواص زنجبیل+عکس

خواص زنجبیل+عکس
خواص زنجبیل+عکس

معرفی شهرهای گردشگری اروپا در پاییز + عکس

معرفی شهرهای گردشگری اروپا در پاییز + عکس

معرفی شهرهای گردشگری اروپا در پاییز + عکس
معرفی شهرهای گردشگری اروپا در پاییز + عکس

خطرات احساسی رابطه جنسی پیش از ازدواج- بخش نخست+عکس

خطرات احساسی رابطه جنسی پیش از ازدواج- بخش نخست+عکس

خطرات احساسی رابطه جنسی پیش از ازدواج- بخش نخست+عکس
خطرات احساسی رابطه جنسی پیش از ازدواج- بخش نخست+عکس

چرا مردها شب‌ها با شما دعوا نمی‌کنند؟!+عکس

چرا مردها شب‌ها با شما دعوا نمی‌کنند؟!+عکس

چرا مردها شب‌ها با شما دعوا نمی‌کنند؟!+عکس
چرا مردها شب‌ها با شما دعوا نمی‌کنند؟!+عکس

مهسا کرامتی، سیما خضر آبادی، فریبا نادری و سپیده خداوردی مهمان برنامه خندوانه

مهسا کرامتی، سیما خضر آبادی، فریبا نادری و سپیده خداوردی مهمان برنامه خندوانه

مهسا کرامتی، سیما خضر آبادی، فریبا نادری و سپیده خداوردی مهمان برنامه خندوانه
مهسا کرامتی، سیما خضر آبادی، فریبا نادری و سپیده خداوردی مهمان برنامه خندوانه

مدل شینیون و آرایش صورت 2017 مجلسی

مدل شینیون و آرایش صورت 2017 مجلسی

مدل شینیون و آرایش صورت 2017 مجلسی
مدل شینیون و آرایش صورت 2017 مجلسی

ویژگی های انواع تلویزیونهای ال سی دی سامسونگ+عکس

ویژگی های انواع تلویزیونهای ال سی دی سامسونگ+عکس

ویژگی های انواع تلویزیونهای ال سی دی سامسونگ+عکس
ویژگی های انواع تلویزیونهای ال سی دی سامسونگ+عکس

چگونه کودکانی شاد داشته باشیم؟+عکس

چگونه کودکانی شاد داشته باشیم؟+عکس

چگونه کودکانی شاد داشته باشیم؟+عکس
چگونه کودکانی شاد داشته باشیم؟+عکس

رمان صرفا جهت اینکه خرفهم شی+عکس

رمان صرفا جهت اینکه خرفهم شی+عکس

رمان صرفا جهت اینکه خرفهم شی+عکس
رمان صرفا جهت اینکه خرفهم شی+عکس

مهندسی برق+عکس

مهندسی برق+عکس

مهندسی برق+عکس
مهندسی برق+عکس

رشته روانشناسي+عکس

رشته روانشناسي+عکس

رشته روانشناسي+عکس
رشته روانشناسي+عکس

جدید ترین قیمت گوشی استار 5233+عکس

جدید ترین قیمت گوشی استار 5233+عکس

جدید ترین قیمت گوشی استار 5233+عکس
جدید ترین قیمت گوشی استار 5233+عکس

دوخت چادساده+عکس

دوخت چادساده+عکس

دوخت چادساده+عکس
دوخت چادساده+عکس

ارشد صنايع شيمياي+عکس

ارشد صنايع شيمياي+عکس

ارشد صنايع شيمياي+عکس
ارشد صنايع شيمياي+عکس
بیوگرافی 98

  • کد مطلب : 60696
  • تاریخ انتشار : ۲۶ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس
    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه: بامیه ها , بامیه طرز تهیه ترشی های ایرانی طرز پختن ترشی بامیه عکس از ترشی بامیه ,, و بامیه,طرز تهیه زولبیا و بامیه , بامیه,زولبیا و بامیه عکس,زولبیا و بامیه , ترشی. انواع ,طرز تهیه ترشی , طرز تهیه: , بامیه ، طرز تهیه ترشی های ایرانی ، طرز پختن ترشی بامیه ، عکس از ,, انواع ترشی , طرز تهیه: , تهیه غذا طرز تهیه غذاهای ایرانی طرز پختن خورش بامیه عکس از ,طرز تهیه: سبزی ترشی شامل جعفری , ایرانی ، طرز پختن ترشی بامیه ، عکس از ترشی بامیه ,

    کرپ نوتلا و موز

    زمان آماده سازی۴۰ دقیقهزمان پختن۳۵ دقیقهدرجه دشواریآسانمناسب برای۹ نفر۳ قاشق سوپ خوریکره آب شده۴ عددتخم مرغ۱/۴ قاشق چای خورینمک دانه درشت۱ قاشق سوپ خوریشکر۱ پیمانهآرد گندم۵ عددموز,طرز تهیه کرپ, کرپ نوتلا و موز, کرپ نوتلا,[categoriy]

    کرپ نوتلا و موز -آکاطرز تهیه کرپ, کرپ نوتلا و موز, کرپ نوتلا, تهیه کرپ نوتلا, پختن کرپ,

    آکاایران: کرپ نوتلا و موز

    کرپ نوتلا از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.

    به گزارش آکاایران: از این دستور ساده استفاده کنید و این دسر جذاب فرانسوی را که با ترکیب کلاسیک شکلات فندقی و موز پر شده در خانه به راحتی آماده و میل کنید.

    این کرپ را می توانید بعنوان دسر ، صبحانه و یا عصرانه تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

    نکاتی در رابطه با طرز تهیه کرپ نوتلا و موز :

    ۱- ۴٫۵ عدد موز مورد نیاز است.

    ۲- آرد گندم باید قبل از استفاده الک شود.

    ۳- موز ها را از قبل تکه تکه کنید.

    با مخلوط کن آرد, شکر, نمک, شیر, تخم مرغ و کره را مخلوط کنید و این کار را به مدت تقریبی ۳۰ ثانیه ادامه دهید تا مخلوطی یکدست به دست بیاید و حباب هایی روی آن شکل بکیرد.
    بگذارید تا خمیر
    به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. (یا آن را در ظروف در بسته به
    مدت ۱ روز در یخچال قرار دهید و قبل از استفاده آن را با هم زن دستی دوباره
    مخلوط کنید.
    یک تابه ی نچسب ۳۰ سانتی متری را با شعله ی زیاد گرم کنید و با مقدار کمی کره بپوشانید و یک سوم پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید و آن را بچرخانید تا کاملا کف تابه را بگیرد .بین ۲ تا ۳ دقیقه خمیر را بپزید تا قسمت زیرین آن طلایی شود.
    با یک لیسک لبه های کرپ را مرتب کنید و با استفاده از انگشت های خود آن را سریعا برگردانید و ۱ دقیقه ی دیگر آن را بپزید و با باقی خمیر هم همین کار را تکرار کنید. (هربار کف تابه را با مقدار لازم کره بپوشانید)
    بعد از اینکه کرپ را در تابه برگرداندید روی آن را با نوتلا و موز بپوشانید و ۱ دقیقه بپزید تا شکلات آب شود و بعد کرپ را به ۴ قسمت تا بزنید .


    طرز تهیه ی ترشی باميه

    تهیه ترشی باميه, درست کردن ترشی باميه

    مواد لازم :

     باميه
    ۵۰۰ گرم

     سركه و آب
    از هر کدام دو پيمانه (۵۰۰ ميلي‌ليتر)

     نمك
     نصف قاشق مرباخوري

    سير
     سه حبه

     فلفل تند
    دو عدد

    برگ گلپر
    چهار عدد

    نمك
    يك و نيم قاشق سوپخوري

    طرز تهيه:
    ابتدا
    باميه‌ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي‌كنيم. سپس آنها را در
    قابلمه ريخته، با ۲۵۰ ميلي‌ليتر سركه، ۲۵۰ ميلي‌ليتر آب و نصف قاشق
    مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميه‌ها را
    آبكش كرده و مي‌گذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با
    هم مخلوط كرده و در شيشه مي‌ريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم
    قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا نمك در آب حل شود محلول
    را روي باميه‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري
    مي‌كنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.


    منبع:ganjit.ir

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید