مجله اینترنتی گنجیت
امروز : شنبه ۲۸ - ۰۵ - ۱۳۹۶ می باشد

مدل ساعت مچی مردانه کاسیو

مدل ساعت مچی مردانه کاسیو

مدل ساعت مچی مردانه کاسیو
مدل ساعت مچی مردانه کاسیو

کوچکترین مادربزرگ جهان

کوچکترین مادربزرگ جهان

کوچکترین مادربزرگ جهان
کوچکترین مادربزرگ جهان

با این غذاها خوش اخلاق می شوید!+عکس

با این غذاها خوش اخلاق می شوید!+عکس

با این غذاها خوش اخلاق می شوید!+عکس
با این غذاها خوش اخلاق می شوید!+عکس

منابعی در مورد روانشناسی رشد+عکس

منابعی در مورد روانشناسی رشد+عکس

منابعی در مورد روانشناسی رشد+عکس
منابعی در مورد روانشناسی رشد+عکس

اپراتورهای برق+عکس

اپراتورهای برق+عکس

اپراتورهای برق+عکس
اپراتورهای برق+عکس

به خودکشی فکر می کنید؟+عکس

به خودکشی فکر می کنید؟+عکس

به خودکشی فکر می کنید؟+عکس
به خودکشی فکر می کنید؟+عکس

جمله ادبی برای کار+عکس

جمله ادبی برای کار+عکس

جمله ادبی برای کار+عکس
جمله ادبی برای کار+عکس

مدل پرده پذیرایی و اتاق خواب مجلل و شیک 2016 – 1396+عکس

مدل پرده پذیرایی و اتاق خواب مجلل و شیک 2016 – 1396+عکس

مدل پرده پذیرایی و اتاق خواب مجلل و شیک 2016 – 1396+عکس
مدل پرده پذیرایی و اتاق خواب مجلل و شیک 2016 – 1396+عکس

مراحل اخذ پروانه مرغداری+عکس

مراحل اخذ پروانه مرغداری+عکس

مراحل اخذ پروانه مرغداری+عکس
مراحل اخذ پروانه مرغداری+عکس

جملاتي براي تقديم از پدرومادر+عکس

جملاتي براي تقديم از پدرومادر+عکس

جملاتي براي تقديم از پدرومادر+عکس
جملاتي براي تقديم از پدرومادر+عکس

کاشت داشت برداشت سیب+عکس

کاشت داشت برداشت سیب+عکس

کاشت داشت برداشت سیب+عکس
کاشت داشت برداشت سیب+عکس

این غذاها بدنتان را پر از کرم می کند+عکس

این غذاها بدنتان را پر از کرم می کند+عکس

این غذاها بدنتان را پر از کرم می کند+عکس
این غذاها بدنتان را پر از کرم می کند+عکس

10حدیث بامعنی+عکس

10حدیث بامعنی+عکس

10حدیث بامعنی+عکس
10حدیث بامعنی+عکس

شرایط دریافت مجوز دفتر خدمات پستی+عکس

شرایط دریافت مجوز دفتر خدمات پستی+عکس

شرایط دریافت مجوز دفتر خدمات پستی+عکس
شرایط دریافت مجوز دفتر خدمات پستی+عکس

چگونه مانع از سرماخوردگي و آنفلوانزا در بارداري شويم؟+عکس

چگونه مانع از سرماخوردگي و آنفلوانزا در بارداري شويم؟+عکس

چگونه مانع از سرماخوردگي و آنفلوانزا در بارداري شويم؟+عکس
چگونه مانع از سرماخوردگي و آنفلوانزا در بارداري شويم؟+عکس

قیمت گوشی نوکیا n8+عکس

قیمت گوشی نوکیا n8+عکس

قیمت گوشی نوکیا n8+عکس
قیمت گوشی نوکیا n8+عکس

حديث در مورد مرگ+عکس

حديث در مورد مرگ+عکس

حديث در مورد مرگ+عکس
حديث در مورد مرگ+عکس

چرا نبايد در بارداري جگر خورد؟+عکس

چرا نبايد در بارداري جگر خورد؟+عکس

چرا نبايد در بارداري جگر خورد؟+عکس
چرا نبايد در بارداري جگر خورد؟+عکس

● علل کم پشتی موی نوزاد+عکس

● علل کم پشتی موی نوزاد+عکس

● علل کم پشتی موی نوزاد+عکس
● علل کم پشتی موی نوزاد+عکس

معرفی سایت ملزومات تالار

معرفی سایت ملزومات تالار

معرفی سایت ملزومات تالار
معرفی سایت ملزومات تالار

خواص میوه ها با توجه به رنگشان+عکس

خواص میوه ها با توجه به رنگشان+عکس

خواص میوه ها با توجه به رنگشان+عکس
خواص میوه ها با توجه به رنگشان+عکس

روش استفاده ازتاتو ریموور چیست؟+عکس

روش استفاده ازتاتو ریموور چیست؟+عکس

روش استفاده ازتاتو ریموور چیست؟+عکس
روش استفاده ازتاتو ریموور چیست؟+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ
رایتک

  • کد مطلب : 60696
  • تاریخ انتشار : ۲۶ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس
    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    طرز تهیه: بامیه ها , بامیه طرز تهیه ترشی های ایرانی طرز پختن ترشی بامیه عکس از ترشی بامیه ,, و بامیه,طرز تهیه زولبیا و بامیه , بامیه,زولبیا و بامیه عکس,زولبیا و بامیه , ترشی. انواع ,طرز تهیه ترشی , طرز تهیه: , بامیه ، طرز تهیه ترشی های ایرانی ، طرز پختن ترشی بامیه ، عکس از ,, انواع ترشی , طرز تهیه: , تهیه غذا طرز تهیه غذاهای ایرانی طرز پختن خورش بامیه عکس از ,طرز تهیه: سبزی ترشی شامل جعفری , ایرانی ، طرز پختن ترشی بامیه ، عکس از ترشی بامیه ,

    کرپ نوتلا و موز

    زمان آماده سازی۴۰ دقیقهزمان پختن۳۵ دقیقهدرجه دشواریآسانمناسب برای۹ نفر۳ قاشق سوپ خوریکره آب شده۴ عددتخم مرغ۱/۴ قاشق چای خورینمک دانه درشت۱ قاشق سوپ خوریشکر۱ پیمانهآرد گندم۵ عددموز,طرز تهیه کرپ, کرپ نوتلا و موز, کرپ نوتلا,[categoriy]

    کرپ نوتلا و موز -آکاطرز تهیه کرپ, کرپ نوتلا و موز, کرپ نوتلا, تهیه کرپ نوتلا, پختن کرپ,

    آکاایران: کرپ نوتلا و موز

    کرپ نوتلا از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.

    به گزارش آکاایران: از این دستور ساده استفاده کنید و این دسر جذاب فرانسوی را که با ترکیب کلاسیک شکلات فندقی و موز پر شده در خانه به راحتی آماده و میل کنید.

    این کرپ را می توانید بعنوان دسر ، صبحانه و یا عصرانه تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

    نکاتی در رابطه با طرز تهیه کرپ نوتلا و موز :

    ۱- ۴٫۵ عدد موز مورد نیاز است.

    ۲- آرد گندم باید قبل از استفاده الک شود.

    ۳- موز ها را از قبل تکه تکه کنید.

    با مخلوط کن آرد, شکر, نمک, شیر, تخم مرغ و کره را مخلوط کنید و این کار را به مدت تقریبی ۳۰ ثانیه ادامه دهید تا مخلوطی یکدست به دست بیاید و حباب هایی روی آن شکل بکیرد.
    بگذارید تا خمیر
    به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. (یا آن را در ظروف در بسته به
    مدت ۱ روز در یخچال قرار دهید و قبل از استفاده آن را با هم زن دستی دوباره
    مخلوط کنید.
    یک تابه ی نچسب ۳۰ سانتی متری را با شعله ی زیاد گرم کنید و با مقدار کمی کره بپوشانید و یک سوم پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید و آن را بچرخانید تا کاملا کف تابه را بگیرد .بین ۲ تا ۳ دقیقه خمیر را بپزید تا قسمت زیرین آن طلایی شود.
    با یک لیسک لبه های کرپ را مرتب کنید و با استفاده از انگشت های خود آن را سریعا برگردانید و ۱ دقیقه ی دیگر آن را بپزید و با باقی خمیر هم همین کار را تکرار کنید. (هربار کف تابه را با مقدار لازم کره بپوشانید)
    بعد از اینکه کرپ را در تابه برگرداندید روی آن را با نوتلا و موز بپوشانید و ۱ دقیقه بپزید تا شکلات آب شود و بعد کرپ را به ۴ قسمت تا بزنید .


    طرز تهیه ی ترشی باميه

    تهیه ترشی باميه, درست کردن ترشی باميه

    مواد لازم :

     باميه
    ۵۰۰ گرم

     سركه و آب
    از هر کدام دو پيمانه (۵۰۰ ميلي‌ليتر)

     نمك
     نصف قاشق مرباخوري

    سير
     سه حبه

     فلفل تند
    دو عدد

    برگ گلپر
    چهار عدد

    نمك
    يك و نيم قاشق سوپخوري

    طرز تهيه:
    ابتدا
    باميه‌ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي‌كنيم. سپس آنها را در
    قابلمه ريخته، با ۲۵۰ ميلي‌ليتر سركه، ۲۵۰ ميلي‌ليتر آب و نصف قاشق
    مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميه‌ها را
    آبكش كرده و مي‌گذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با
    هم مخلوط كرده و در شيشه مي‌ريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم
    قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا نمك در آب حل شود محلول
    را روي باميه‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري
    مي‌كنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.


    منبع:ganjit.ir

    طرز تهیه ترشی بامیه+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    حسابداری ویژه بازار کار
    خرید بک لینک
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید