مجله اینترنتی گنجیت
امروز : جمعه ۱۹ - ۰۹ - ۱۳۹۵ می باشد

زنگ لوبیا+عکس

زنگ لوبیا+عکس

زنگ لوبیا+عکس
زنگ لوبیا+عکس

مدل لباس بهار و تابستان پسرانه+عکس

مدل لباس بهار و تابستان پسرانه+عکس

مدل لباس بهار و تابستان پسرانه+عکس
مدل لباس بهار و تابستان پسرانه+عکس

طرز ساخت وسایل پلاستیکی+عکس

طرز ساخت وسایل پلاستیکی+عکس

طرز ساخت وسایل پلاستیکی+عکس
طرز ساخت وسایل پلاستیکی+عکس

چه کودکانی کمتر سرما می خورند؟+عکس

چه کودکانی کمتر سرما می خورند؟+عکس

چه کودکانی کمتر سرما می خورند؟+عکس
چه کودکانی کمتر سرما می خورند؟+عکس

هوش کودکان با این غذاها زیاد می شود !+عکس

هوش کودکان با این غذاها زیاد می شود !+عکس

هوش کودکان با این غذاها زیاد می شود !+عکس
هوش کودکان با این غذاها زیاد می شود !+عکس

علایم و نشانه های یائسگی زودرس+عکس

علایم و نشانه های یائسگی زودرس+عکس

علایم و نشانه های یائسگی زودرس+عکس
علایم و نشانه های یائسگی زودرس+عکس

مدیریت هتلداری+عکس

مدیریت هتلداری+عکس

مدیریت هتلداری+عکس
مدیریت هتلداری+عکس

مدارات ریموت کنترل+عکس

مدارات ریموت کنترل+عکس

مدارات ریموت کنترل+عکس
مدارات ریموت کنترل+عکس

چگونه خواندن زیست شناسی+عکس

چگونه خواندن زیست شناسی+عکس

چگونه خواندن زیست شناسی+عکس
چگونه خواندن زیست شناسی+عکس

متن گفت گو با خدا+عکس

متن گفت گو با خدا+عکس

متن گفت گو با خدا+عکس
متن گفت گو با خدا+عکس

متن کارت عروسی شعر+عکس

متن کارت عروسی شعر+عکس

متن کارت عروسی شعر+عکس
متن کارت عروسی شعر+عکس

:: عجیب‌ترین نشانه های هوش بالا+عکس

:: عجیب‌ترین نشانه های هوش بالا+عکس

:: عجیب‌ترین نشانه های هوش بالا+عکس
:: عجیب‌ترین نشانه های هوش بالا+عکس

چهار نکته برای چهل ساله‌ها!+عکس

چهار نکته برای چهل ساله‌ها!+عکس

چهار نکته برای چهل ساله‌ها!+عکس
چهار نکته برای چهل ساله‌ها!+عکس

راهکارهای ابراز عشق به همسر+عکس

راهکارهای ابراز عشق به همسر+عکس

راهکارهای ابراز عشق به همسر+عکس
راهکارهای ابراز عشق به همسر+عکس

در مورد مدار+عکس

در مورد مدار+عکس

در مورد مدار+عکس
در مورد مدار+عکس

چرا زنان بعد از رابطه جنسی افسرده می شوند؟+عکس

چرا زنان بعد از رابطه جنسی افسرده می شوند؟+عکس

چرا زنان بعد از رابطه جنسی افسرده می شوند؟+عکس
چرا زنان بعد از رابطه جنسی افسرده می شوند؟+عکس

کوتاهی، درمان موخوره نیست+عکس

کوتاهی، درمان موخوره نیست+عکس

کوتاهی، درمان موخوره نیست+عکس
کوتاهی، درمان موخوره نیست+عکس

مبتلایان به دیابت پیش از بارداری به چه اقداماتی نیاز دارند؟+عکس

مبتلایان به دیابت پیش از بارداری به چه اقداماتی نیاز دارند؟+عکس

مبتلایان به دیابت پیش از بارداری به چه اقداماتی نیاز دارند؟+عکس
مبتلایان به دیابت پیش از بارداری به چه اقداماتی نیاز دارند؟+عکس

منابع ارشد فرانسه+عکس

منابع ارشد فرانسه+عکس

منابع ارشد فرانسه+عکس
منابع ارشد فرانسه+عکس

اسامي رنگ موها+عکس

اسامي رنگ موها+عکس

اسامي رنگ موها+عکس
اسامي رنگ موها+عکس

نکاتی ضروری در مورد مراقبت کردن از نوزاد+عکس

نکاتی ضروری در مورد مراقبت کردن از نوزاد+عکس

نکاتی ضروری در مورد مراقبت کردن از نوزاد+عکس
نکاتی ضروری در مورد مراقبت کردن از نوزاد+عکس

مشخصات فني هوو+عکس

مشخصات فني هوو+عکس

مشخصات فني هوو+عکس
مشخصات فني هوو+عکس
بیوگرافی 98

  • کد مطلب : 60638
  • تاریخ انتشار : ۲۶ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • از همه خوبی‌های انگور اطلاع دارید؟+عکس

    از همه خوبی‌های انگور اطلاع دارید؟+عکس

    از همه خوبی‌های انگور اطلاع دارید؟+عکس

    از همه خوبی‌های انگور اطلاع دارید؟+عکس

    از همه خوبی‌های انگور اطلاع دارید؟+عکس
    از همه خوبی‌های انگور اطلاع دارید؟+عکس

    از همه خوبی‌های انگور اطلاع دارید؟

    انگور
    یکی از میوه‌های بهشتی بوده که در طب سنتی و اسلامی ما و همچنین بسیاری از
    کشورهای دنیا جایگاه ویژه‌ای دارد. قرآن کریم بارها از درختان انگور
    به‌عنوان پاداشی برای نیکوکاران در بهشت یاد نموده و روایات دینی شیعیان
    نیز بر اثرات سودمند آن تأکید می‌نماید به‌طوری‌که از امام صادق (ع)چنین
    نقل شده است که: «پیامبری از پیامبران به درگاه خدا از اندوه شکایت کرد و
    خداوند او را به خوردن انگور امر فرمود». انواع انگور از نظر بومی متعلق به
    مناطق مدیترانه‌ای و غرب آسیا هستند که به‌صورت خوشه‌های منظم و زیبا به
    رنگ‌های آبی، قرمز، بنفش، سیاه، طلایی و سبز بر روی درخت تاک می‌رویند.

    ایران
    یکی از کشورهای مهم تولیدکننده انگور می‌باشد که رایج‌ترین آن‌ها
    عبارت‌اند از: انگور عسگری، بی‌دانه، یاقوتی، لعل حسینی، مسکه، نباتی،
    کشمشی، رازقی شیرازی و… بخش‌های مختلف انگور شامل پوسته، هسته و میوه آن
    از نظر تغذیه‌ای خواص منحصر بفردی داشته و می‌توان از آن‌ها برای تهیه
    فرآورده‌هایی نظیر آب انگور، مربا، کشمش، روغن هسته انگور و … استفاده
    کرد. علاوه بر این برگ درخت انگور با عنوان برگ مو نیز در رژیم غذایی سنتی
    ما برای تهیه نوعی «دلمه» مورد استفاده قرار می‌گیرد و دم‌کرده، جوشانده یا
    گرد آن نیز در طب سنتی کاربرد ویژه‌ای دارد.

    همان‌گونه
    که ذکر شد انگورها انواع مختلف و شکل‌های متفاوتی دارند که به دلیل وجود
    مواد آنتی‌اکسیدانی متفاوتی که در آن‌ها وجود دارد رنگ‌های متفاوتی از خود
    نشان می‌دهند.

    در ذیل به ارزش تغذیه‌ای و خواص انگور اشاره شده است.

    –         ارزش تغذیه‌ای ۱۰۰ گرم انگور

    –         انرژی ۶۹ کیلوکالری

    –         کربوهیدرات ۱۸ گرم

    –         پروتئین ۰/۷۲ گرم

    –         چربی‌کل ۰/۱۶ گرم

    –         فیبر کل ۰/۹ گرم

    –         فولات ۲ میکروگرم

    –         نیاسین ۰/۱۸۸ میلی‌گرم

    –         ویتامین آ ۶۶ واحد

    –         ویتامین ث ۱۰/۸ میلی‌گرم

    ارزش تغذیه‌ای

    انواع مختلف انگور منابع غنی ویتامین‌های A، C،۶B و
    فولات و همچنین املاح ضروری از جمله پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم و
    سلنیم هستند. به علاوه انگورها به‌ویژه در پوست و هسته دارای گروه مهمی
    ترکیبات فعال هستند که فلاوونوئیدها، پلی فنول‌هایی چون پروسیانیدین‌های
    گالیک اسید و کاتچین، آنتوسیانین هایی نظیر مشتقات گلوکوزیدی سیانیدین،
    دلفینیدین، پئونیدین، پتونیدین و مالویدین، مشتقات استیلبن نظیر رزوراترول
    از انواع مهم آن‌ها به شمار می‌آیند که هر یک به‌نوبه خود اثرات منحصر
    بفردی در حفظ و بهبود سلامت دارند.

    اثرات انگور بر سلامتی

    سیستم ایمنی

    انگور نه‌تنها با داشتن ترکیبات فعال زیستی آنتی‌اکسیدان بلکه با مقادیر زیاد ویتامین‌های C و A و املاح به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

    اثرات آنتی‌اکسیدانی

    عصاره
    هسته انگور با داشتن محتوای بالای پروسیانیدین‌ها دارای خواص
    آنتی‌اکسیدانی بوده که رادیکال‌های آزاد را می‌بلعد. سایر بخش‌های انگور
    نیز دارای آنتی‌اکسیدان هستند اما غلظت این ترکیبات در پوسته و هسته بالاتر
    است.

    اثرات محافظتی بر قلب

    انگور
    باعث افزایش سطوح اکسید نیتریک در خون شده و بنابراین تشکیل لخته و در
    نتیجه خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد. علاوه براین آنتی‌اکسیدان‌های موجود
    در انگور سبب کاهش اکسیداسیون کلسترول LDL،
    به‌عنوان عامل خطر اصلی تنگی عروق و بیماری‌های قلبی‌عروقی می‌شوند.
    فلاوونوئیدهای موجود در انگور و رزوراترول علاوه بر ایجاد رنگ
    آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمندی محسوب می‌شوند. این ترکیبات با مهار اثرات مخرب
    رادیکال‌های آزاد بر اکسیداسیون LDL و
    کاهش استرس اکسیداتیو و تجمع پلاکتی از شریان‌ها محافظت می‌کنند. علاوه
    براین انگور با کاهش التهاب و فشارخون می‌تواند به سلامت قلب و عروق کمک
    کند.

    انگور باعث افزایش سطوح اکسید نیتریک در خون شده و بنابراین تشکیل لخته و در نتیجه خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد

    اثرات ضد دیابتی

    اخیراً
    بررسی‌ها نشان داده که عصاره‌های تهیه شده از پوست انگور می‌تواند در
    کنترل قند خون و نفروپاتی دیابتی موثر باشد. علاوه براین کشمش به‌عنوان یکی
    از فرآورده‌های حاصل از انگور می‌تواند جایگزین خوبی برای قند و شکر در
    بیماران دیابتی باشد اما بااین‌حال بهتر است در مصرف آن تعادل رعایت شود.

    اثرات ضد میکروبی و ضدویروسی

    بسیاری
    از اجزای انگور از جمله گالیک اسید، هیدروکسی سینامیک اسید، فلاونول ها،
    رزوراترول و تانن دارای فعالیت ضد میکروبی و ضدویروسی هستند و می‌توانند
    بدن را از عفونت‌ها از جمله عفونت‌های باکتریایی روده‌ای محافظت کنند.

    اثر بر سیستم مرکزی اعصاب

    براساس
    بررسی‌های اولیه انگور و ترکیبات فعال و آنتی‌اکسیدانی آن به‌ویژه
    رزوراترول از طریق مهار استرس اکسیداتیو و التهاب یا تغییر بیان ژن‌های
    درگیر در بیماری‌های مغز و اعصاب از جمله آلزایمر و پارکینسون می‌توانند در
    محافظت مغز موثر باشند.

    اثرات ضد سرطانی

    مصرف
    انگور می‌تواند به سلامت بافت کولون و جلوگیری از مسیرهای سرطان‌زایی
    دراین ناحیه کمک کند. علاوه براین اثرات مثبت خوردن انگور یا مصرف مکمل
    ترکیبات فعال آن از جمله رزوراترول در پیشگیری از انواع مختلف سرطان‌ها از
    جمله سرطان پستان، پروستات، معده و پوست نشان داده شده است. از طرف دیگر آب
    انگور نه‌تنها در پیشگیری بلکه در سرکوب رشد سلول‌های سرطانی نیز موثر است
    اما با وجود فواید مصرف انگور و فرآورده‌های آن به‌عنوان بخشی از رژیم
    غذایی روزانه هنوز توصیه‌ای برای مصرف مکمل پیشگیرانه به‌صورت روزمره وجود
    ندارد.

    اثر بر سلامت چشم

    مصرف
    میوه تازه انگور و یا عصاره آن با داشتن غلظت بالای آنتی‌اکسیدان‌ها
    می‌تواند از کاهش بینایی و بیماری تحلیل برنده ماکولار وابسته به سن
    جلوگیری نموده و به‌طورکلی از سلامت چشم‌ها حمایت کند. علاوه براین
    فلاوونوئیدهای موجود در انگور می‌توانند با کاهش رادیکال‌های آزاد و
    جلوگیری از اثرات مخرب آن‌ها خطر آب‌مروارید را نیز کاهش دهند.

    سلامت استخوان

    انگور
    منبع ریزمغذی‌هایی نظیر مس، آهن و منگنز است که همگی در تشکیل و قدرت
    استخوان‌ها نقش مهمی دارند. علاوه براین مطالعات اولیه نیز نشان داده که
    پروسیانیدین‌های هسته انگور نیز می‌توانند استحکام و رشد استخوانی را بهبود
    بخشند. بنابراین مصرف انگور به‌عنوان بخشی از رژیم غذایی می‌تواند به
    جلوگیری از تغییرات استخوانی وابسته به سن از جمله پوکی استخوان کمک کند
    هرچند توصیه به مصرف مکمل‌های مشتق از آن برای این منظور به بررسی‌های
    بیشتری نیاز دارد.

    آسم

    انواع
    انگور با داشتن غلظت‌های بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها اثرات شناخته‌شده‌ای
    در درمان آسم دارند و علاوه براین محتوای بالای آب این میوه به حفظ رطوبت
    ریه‌ها و جلوگیری از وقایع آسمی کمک می‌کند.

    اختلالات کلیوی

    انگور
    می‌تواند با قلیایی نمودن ادرار خطر تشکیل سنگ‌های اسیداوریکی را کاهش دهد
    و با داشتن مقادیر قابل‌ملاحظه‌ای آب به افزایش حجم ادرار کمک نموده و
    فشار بر کلیه‌ها را کاهش دهد. به‌طورکلی انگور و ترکیبات فعال زیستی آن از
    جمله پروآنتوسیانیدین‌ها، رزوراترول و کوئرستین اثرات دارویی متعددی از
    جمله فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی، ضدالتهابی و ضد میکروبی دارند که برای
    محافظت از قلب، چشم و سایر اندام‌های بدن سودمند محسوب می‌شوند. اما با این
    همه بیماران دیابتی و افراد دارای آلرژی‌های شدید باید در مصرف این میوه
    تعادل را رعایت کنند. علاوه بر این بر اساس دانش کنونی توصیه به مصرف مکمل
    پیشگیرانه اجزای فعال انگور از جمله رزوراترول به بررسی‌های بیشتری نیاز
    دارد.


    از خواص روغن هسته انگور چه می دانید؟

    روغن
    هسته انگور چند سالی است که در سبد غذایی برخی از افراد قرار گرفته است که
    از دیدگاه متخصصان تغذیه برای رفع بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های
    قلبی مفید است.

    خواص روغن هسته انگور

    در این باره سید جواد علوی کارشناس طب سنتی
    عنوان می‌کند: روغن زیتون و روغن کنجد خواص بیشتری نسبت به روغن هسته
    انگور دارد. البته برخی از افراد روغن هسته انگور را در پایه روغن زیتون و
    کنجد تهیه می‌کنند.

    – روغن هسته انگور دارای طبیعت گرم است.

    – در هسته انگور مقداری روغن وجود دارد که به رنگ زرد و مایل به سبز است.

    – روغن هسته انگور دارای طعم مطبوع و بدون بو است.

    – روغن هسته انگور به عنوان یک روغن گیاهی خوراکی با کیفیت بالاست که در کاهش کلسترول خون موثر است.

    – این روغن گیاهی منبع غنی از ویتامین E است که برای حفظ و نگهداری, سوخت و ساز سلول‌ها در حالت طبیعی موثر و مفید است.

    – روغن هسته انگور باید در جای خشک و خنک نگهداری شود.

    – این روغن برای رفع کوفتگی, خستگی, و گرفتگی عضلات بسیار موثر است.

    -مالیدن روغن هسته انگور به صورت موجب طراوت و شادابی پوست می‌شود.

    – از روغن هسته انگور می‌توان در طبخ غذاها استفاده کرد.

    – بهتر است کسانی که شیره انگور درست می‌کنند, بعد از صاف کردن دانه‌ها را دور نریزند, آن را شسته و با روش سنتی روغن آن را بگیرند.


    منبع:ganjit.ir

    از همه خوبی‌های انگور اطلاع دارید؟+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید