مجله اینترنتی گنجیت
امروز : چهارشنبه ۳۰ - ۰۳ - ۱۳۹۷ می باشد

ویتامینی که کمبودش باعث زیاد شدن درد زایمان میشود+عکس

ویتامینی که کمبودش باعث زیاد شدن درد زایمان میشود+عکس

ویتامینی که کمبودش باعث زیاد شدن درد زایمان میشود+عکس
ویتامینی که کمبودش باعث زیاد شدن درد زایمان میشود+عکس

ایین نامه اموزشی دانشگاه ازاد+عکس

ایین نامه اموزشی دانشگاه ازاد+عکس

ایین نامه اموزشی دانشگاه ازاد+عکس
ایین نامه اموزشی دانشگاه ازاد+عکس

مدل لباس مجلسی کوتاه فوق العاده شیک دخترانه 1396+عکس

مدل لباس مجلسی کوتاه فوق العاده شیک دخترانه 1396+عکس

مدل لباس مجلسی کوتاه فوق العاده شیک دخترانه 1396+عکس
مدل لباس مجلسی کوتاه فوق العاده شیک دخترانه 1396+عکس

خواص درمانی آلوئه ورا

خواص درمانی آلوئه ورا

خواص درمانی آلوئه ورا
خواص درمانی آلوئه ورا

نمونه سوالات زیست دوم تجربی با جواب+عکس

نمونه سوالات زیست دوم تجربی با جواب+عکس

نمونه سوالات زیست دوم تجربی با جواب+عکس
نمونه سوالات زیست دوم تجربی با جواب+عکس

همه چیز در مورد اسکیزوفرنی… ( قسمت اول)+عکس

همه چیز در مورد اسکیزوفرنی… ( قسمت اول)+عکس

همه چیز در مورد اسکیزوفرنی… ( قسمت اول)+عکس
همه چیز در مورد اسکیزوفرنی… ( قسمت اول)+عکس

آرامش روان با خوردن ماکارونی!+عکس

آرامش روان با خوردن ماکارونی!+عکس

آرامش روان با خوردن ماکارونی!+عکس
آرامش روان با خوردن ماکارونی!+عکس

تغییر سیستم عامل+عکس

تغییر سیستم عامل+عکس

تغییر سیستم عامل+عکس
تغییر سیستم عامل+عکس

جشن الفبا پایه اول+عکس

جشن الفبا پایه اول+عکس

جشن الفبا پایه اول+عکس
جشن الفبا پایه اول+عکس

متن دکلمه و شعر+عکس

متن دکلمه و شعر+عکس

متن دکلمه و شعر+عکس
متن دکلمه و شعر+عکس

آجیل و خشکبار برای سلامتی بدن مفیدند+عکس

آجیل و خشکبار برای سلامتی بدن مفیدند+عکس

آجیل و خشکبار برای سلامتی بدن مفیدند+عکس
آجیل و خشکبار برای سلامتی بدن مفیدند+عکس

مكانهاى ديدنى اربيل+عکس

مكانهاى ديدنى اربيل+عکس

مكانهاى ديدنى اربيل+عکس
مكانهاى ديدنى اربيل+عکس

مدل شومیزهای مجلسی زنانه دخترانه 96 – 2017

مدل شومیزهای مجلسی زنانه دخترانه 96 – 2017

مدل شومیزهای مجلسی زنانه دخترانه 96 – 2017
مدل شومیزهای مجلسی زنانه دخترانه 96 – 2017

از آفتاب فرار نکنید+عکس

از آفتاب فرار نکنید+عکس

از آفتاب فرار نکنید+عکس
از آفتاب فرار نکنید+عکس

همه چیز درباره شرکت مدیران خودرو+عکس

همه چیز درباره شرکت مدیران خودرو+عکس

همه چیز درباره شرکت مدیران خودرو+عکس
همه چیز درباره شرکت مدیران خودرو+عکس

مدل کفش مجلسی مشکی دخترانه 2017

مدل کفش مجلسی مشکی دخترانه 2017

مدل کفش مجلسی مشکی دخترانه 2017
مدل کفش مجلسی مشکی دخترانه 2017

کاربرد روتر میکروتیک+عکس

کاربرد روتر میکروتیک+عکس

کاربرد روتر میکروتیک+عکس
کاربرد روتر میکروتیک+عکس

۱۰ حقیقت شگفت‌انگیز برای افزایش خلاقیت مغز+عکس

۱۰ حقیقت شگفت‌انگیز برای افزایش خلاقیت مغز+عکس

۱۰ حقیقت شگفت‌انگیز برای افزایش خلاقیت مغز+عکس
۱۰ حقیقت شگفت‌انگیز برای افزایش خلاقیت مغز+عکس

 مواد غذایی مضری که مفید هم هستند+عکس

 مواد غذایی مضری که مفید هم هستند+عکس

 مواد غذایی مضری که مفید هم هستند+عکس
 مواد غذایی مضری که مفید هم هستند+عکس

مدیریت هتلداری+عکس

مدیریت هتلداری+عکس

مدیریت هتلداری+عکس
مدیریت هتلداری+عکس

سوال و جوابهایی راجع به آی‌ یو دی+عکس

سوال و جوابهایی راجع به آی‌ یو دی+عکس

سوال و جوابهایی راجع به آی‌ یو دی+عکس
سوال و جوابهایی راجع به آی‌ یو دی+عکس

آمپلی فایر چیست+عکس

آمپلی فایر چیست+عکس

آمپلی فایر چیست+عکس
آمپلی فایر چیست+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ
رایتک

  • کد مطلب : 59984
  • تاریخ انتشار : ۲۶ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • دسر پاناکوتا+عکس

    دسر پاناکوتا+عکس

    دسر پاناکوتا+عکس

    دسر پاناکوتا+عکس

    دسر پاناکوتا+عکس
    دسر پاناکوتا+عکس

    عکس دسر, عکس خوراکی , ژله ، عکس دسر تیرامیسو ، عکس دسر پاناکوتا ، عکس دسر خوشمزه ، عکس دسر ,پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می ,دسر پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه مخصوص شب یلداست. با طرز تهیه پاناکوتای انار که ,عکس دسر,جدید,خامه ای , دسرهای زیبا ، عکس دسر پاناکوتا ، عکس دسر تیرامیسو ، عکس دسر خوشمزه ,setare.com

    طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

    خامه ۱/۴ لیوان  .  شیر ۲ لیوان  .  پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری  .  شکر ۱۲ قاشق غذاخوری

    پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری  .  شکلات تخته ای ۵۰ گرم

     

    دسر پاناکوتا

     

    طرز تهیه :
    ۱/۲ لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ،
    کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

     

    خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

     

    دسر پاناکوتا

     

    پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از
    روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته
    ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

     

    پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.

     

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.


    طرز تهیه شیرینی پفکی با مغز شکلاتی

    مواد لازم

    آب ۲۴۰ میلی لیتر
    کره ی بدون نمک تکه تکه شده ۷۵ گرم
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
    آرد چند منظوره (ساده) ، الک شده ۱۲۰ گرم
    تخم مرغ ۵ عدد
    شکلات نیمه شیرین (ساده) خرد شده ۳۹۰ گرم
    خامه ی غلیظ (دوبل) ۴۸۰ میلی لیتر
    شکر ۶۰ گرم

    دستورالعمل ها

    فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب و آرد پاشی کنید.
    برای
    تهیه خمیر شیرینی پفکی در یک قابلمه آب، کره، نمک و نصف قاشق سوپخوری شکر
    را مخلوط کرده و جوش بیاورید. به محض جوشیدن ظرف را از روی شعله بردارید و
    آرد را یکباره به آن بیفزایید. از یک کفکیر لاستیکی یا قاشق چوبی استفاده
    کنید و آرد را با آن مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله ی زیاد گذشته و به مدت
    ۲ دقیقه مداوم آن را بزنید. آن را از روی شعله بردارید مجددا محتویات
    قابلمه را در کاسه ای بریزید.
    چهار تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید. هر بار با قدرت بزنید تا یکدست شود.
    خمیر
    را در قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری بریزید. توده های (تپه
    مانند) به قطر ۵ سانتی متر و با فاصله ی ۵/۷ سانتی متر روی سینی فر درست
    کنید. باید با این مواد ۱۶ تا ۲۰ توده درست کنید.
    بقیه تخم مرغ ها
    را در کاسه ای بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. با استفاده از یک قلمو اشپزی
    به آرامی تخم مرغ زده شده را به توده ها بمالید.
    شیرینی پفکی ها
    را حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شوند. شیرینی ها را به روی صفحه
    فلزی خنک کننده انتقال دهید و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه کاملا سرد شوند.
    هنگامی که آن ها سرد شدند یک سوم فوقانی سر آن را شکاف دهید. سرها را
    برگردانید.
    برای تهیه کرمِ کاکائویی، شکلات را در قابلمه ی رویی
    یک بخار پز دوطبقه یا کاسه پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد ( تماس پیدا
    نکند) بگذارید. آنقدر هم بزنید تا شکلات ها ذوب شوند و سپس آن را از روی
    حرارت بردارید.
    خامه را در کاسه ای بریزید. با استفاده از میکسر
    برقی با سرعت بالا آن را بزنید تا کاملا نرم شود. ۶۰ گرم شکر را به آن
    افزوده و حدود ۲۰ ثانیه بزنید تا سفت شود.
    تمام شکلات ذوب شده را با سرعت درون خامه ی زده شده بریزید و با سرعت بالا
    حدود ۱ دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که به خورد هم بروند.

    کرم شکلاتی را در یک قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری
    بریزید. کرم را توسط قیف به درون شیرینی پفکی های سرد شده وارد کنید به
    طوری که مقداری کرم بین دو طرف پوسته ی شیرینی قرار بگیرد. سر آن را رویش
    بگذارید و بالافاصله سرو کنید.


    منبع:ganjit.ir

    دسر پاناکوتا+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    حسابداری ویژه بازار کار
    خرید بک لینک
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید