مجله اینترنتی گنجیت
امروز : سه شنبه ۵ - ۱۱ - ۱۳۹۵ می باشد

مدل های جدید سفره عقد 96+عکس

مدل های جدید سفره عقد 96+عکس

مدل های جدید سفره عقد 96+عکس
مدل های جدید سفره عقد 96+عکس

مصرف خیسانده‌ی این میوه مغزتان را تقویت می‌کند+عکس

مصرف خیسانده‌ی این میوه مغزتان را تقویت می‌کند+عکس

مصرف خیسانده‌ی این میوه مغزتان را تقویت می‌کند+عکس
مصرف خیسانده‌ی این میوه مغزتان را تقویت می‌کند+عکس

عکسهای متفاوت افراد معروف در اینستاگرام+عکس

عکسهای متفاوت افراد معروف در اینستاگرام+عکس

عکسهای متفاوت افراد معروف در اینستاگرام+عکس
عکسهای متفاوت افراد معروف در اینستاگرام+عکس

رمان نقاب عاشق+عکس

رمان نقاب عاشق+عکس

رمان نقاب عاشق+عکس
رمان نقاب عاشق+عکس

گلچین گزیده اشعار ژاله اصفهانی (مستانه سلطانی)

گلچین گزیده اشعار ژاله اصفهانی (مستانه سلطانی)

گلچین گزیده اشعار ژاله اصفهانی (مستانه سلطانی)
گلچین گزیده اشعار ژاله اصفهانی (مستانه سلطانی)

دستور پخت ساندویچ تخم مرغ+عکس

دستور پخت ساندویچ تخم مرغ+عکس

دستور پخت ساندویچ تخم مرغ+عکس
دستور پخت ساندویچ تخم مرغ+عکس

جمله هاي زيبا درباره طبيعت+عکس

جمله هاي زيبا درباره طبيعت+عکس

جمله هاي زيبا درباره طبيعت+عکس
جمله هاي زيبا درباره طبيعت+عکس

تغذیه برای زیبایی بچه+عکس

تغذیه برای زیبایی بچه+عکس

تغذیه برای زیبایی بچه+عکس
تغذیه برای زیبایی بچه+عکس

مدل کیف دستی مجلسی زنانه+عکس

مدل کیف دستی مجلسی زنانه+عکس

مدل کیف دستی مجلسی زنانه+عکس
مدل کیف دستی مجلسی زنانه+عکس

چطوری پیر نشویم؟ راهکارهای طبیعی برای مبارزه با پیری+عکس

چطوری پیر نشویم؟ راهکارهای طبیعی برای مبارزه با پیری+عکس

چطوری پیر نشویم؟ راهکارهای طبیعی برای مبارزه با پیری+عکس
چطوری پیر نشویم؟ راهکارهای طبیعی برای مبارزه با پیری+عکس

اصول مصاحبه استخدامي+عکس

اصول مصاحبه استخدامي+عکس

اصول مصاحبه استخدامي+عکس
اصول مصاحبه استخدامي+عکس

فیلم ایرانی لابی

فیلم ایرانی لابی

فیلم ایرانی لابی
فیلم ایرانی لابی

چگونه گوشی خود را مودم کنیم+عکس

چگونه گوشی خود را مودم کنیم+عکس

چگونه گوشی خود را مودم کنیم+عکس
چگونه گوشی خود را مودم کنیم+عکس

نشانه های افراد باهوش+عکس

نشانه های افراد باهوش+عکس

نشانه های افراد باهوش+عکس
نشانه های افراد باهوش+عکس

تهران+جاذبه های گردشگری+عکس

تهران+جاذبه های گردشگری+عکس

تهران+جاذبه های گردشگری+عکس
تهران+جاذبه های گردشگری+عکس

آیا مغز ها مذکر و مونث هستند؟+عکس

آیا مغز ها مذکر و مونث هستند؟+عکس

آیا مغز ها مذکر و مونث هستند؟+عکس
آیا مغز ها مذکر و مونث هستند؟+عکس

یک روش مقابله با چربی شکمی+عکس

یک روش مقابله با چربی شکمی+عکس

یک روش مقابله با چربی شکمی+عکس
یک روش مقابله با چربی شکمی+عکس

مزیت فر گازی به فر برقی+عکس

مزیت فر گازی به فر برقی+عکس

مزیت فر گازی به فر برقی+عکس
مزیت فر گازی به فر برقی+عکس

تصاویر و عکس های افتتاحیه جشنواره فیلم فجر امسال 1394+عکس

تصاویر و عکس های افتتاحیه جشنواره فیلم فجر امسال 1394+عکس

تصاویر و عکس های افتتاحیه جشنواره فیلم فجر امسال 1394+عکس
تصاویر و عکس های افتتاحیه جشنواره فیلم فجر امسال 1394+عکس

مخملک، بیماری مخملک+عکس

مخملک، بیماری مخملک+عکس

مخملک، بیماری مخملک+عکس
مخملک، بیماری مخملک+عکس

مشکل های رایج رویش دندان های دائمی در کودکان+عکس

مشکل های رایج رویش دندان های دائمی در کودکان+عکس

مشکل های رایج رویش دندان های دائمی در کودکان+عکس
مشکل های رایج رویش دندان های دائمی در کودکان+عکس

8 راز موفقیت که لازم است بدانید+عکس

8 راز موفقیت که لازم است بدانید+عکس

8 راز موفقیت که لازم است بدانید+عکس
8 راز موفقیت که لازم است بدانید+عکس

مانتو

  • کد مطلب : 59984
  • تاریخ انتشار : ۲۶ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • دسر پاناکوتا+عکس

    دسر پاناکوتا+عکس

    دسر پاناکوتا+عکس

    دسر پاناکوتا+عکس

    دسر پاناکوتا+عکس
    دسر پاناکوتا+عکس

    عکس دسر, عکس خوراکی , ژله ، عکس دسر تیرامیسو ، عکس دسر پاناکوتا ، عکس دسر خوشمزه ، عکس دسر ,پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می ,دسر پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه مخصوص شب یلداست. با طرز تهیه پاناکوتای انار که ,عکس دسر,جدید,خامه ای , دسرهای زیبا ، عکس دسر پاناکوتا ، عکس دسر تیرامیسو ، عکس دسر خوشمزه ,setare.com

    طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

    خامه ۱/۴ لیوان  .  شیر ۲ لیوان  .  پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری  .  شکر ۱۲ قاشق غذاخوری

    پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری  .  شکلات تخته ای ۵۰ گرم

     

    دسر پاناکوتا

     

    طرز تهیه :
    ۱/۲ لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ،
    کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

     

    خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

     

    دسر پاناکوتا

     

    پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از
    روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته
    ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

     

    پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.

     

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.


    طرز تهیه شیرینی پفکی با مغز شکلاتی

    مواد لازم

    آب ۲۴۰ میلی لیتر
    کره ی بدون نمک تکه تکه شده ۷۵ گرم
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
    آرد چند منظوره (ساده) ، الک شده ۱۲۰ گرم
    تخم مرغ ۵ عدد
    شکلات نیمه شیرین (ساده) خرد شده ۳۹۰ گرم
    خامه ی غلیظ (دوبل) ۴۸۰ میلی لیتر
    شکر ۶۰ گرم

    دستورالعمل ها

    فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب و آرد پاشی کنید.
    برای
    تهیه خمیر شیرینی پفکی در یک قابلمه آب، کره، نمک و نصف قاشق سوپخوری شکر
    را مخلوط کرده و جوش بیاورید. به محض جوشیدن ظرف را از روی شعله بردارید و
    آرد را یکباره به آن بیفزایید. از یک کفکیر لاستیکی یا قاشق چوبی استفاده
    کنید و آرد را با آن مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله ی زیاد گذشته و به مدت
    ۲ دقیقه مداوم آن را بزنید. آن را از روی شعله بردارید مجددا محتویات
    قابلمه را در کاسه ای بریزید.
    چهار تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید. هر بار با قدرت بزنید تا یکدست شود.
    خمیر
    را در قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری بریزید. توده های (تپه
    مانند) به قطر ۵ سانتی متر و با فاصله ی ۵/۷ سانتی متر روی سینی فر درست
    کنید. باید با این مواد ۱۶ تا ۲۰ توده درست کنید.
    بقیه تخم مرغ ها
    را در کاسه ای بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. با استفاده از یک قلمو اشپزی
    به آرامی تخم مرغ زده شده را به توده ها بمالید.
    شیرینی پفکی ها
    را حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شوند. شیرینی ها را به روی صفحه
    فلزی خنک کننده انتقال دهید و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه کاملا سرد شوند.
    هنگامی که آن ها سرد شدند یک سوم فوقانی سر آن را شکاف دهید. سرها را
    برگردانید.
    برای تهیه کرمِ کاکائویی، شکلات را در قابلمه ی رویی
    یک بخار پز دوطبقه یا کاسه پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد ( تماس پیدا
    نکند) بگذارید. آنقدر هم بزنید تا شکلات ها ذوب شوند و سپس آن را از روی
    حرارت بردارید.
    خامه را در کاسه ای بریزید. با استفاده از میکسر
    برقی با سرعت بالا آن را بزنید تا کاملا نرم شود. ۶۰ گرم شکر را به آن
    افزوده و حدود ۲۰ ثانیه بزنید تا سفت شود.
    تمام شکلات ذوب شده را با سرعت درون خامه ی زده شده بریزید و با سرعت بالا
    حدود ۱ دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که به خورد هم بروند.

    کرم شکلاتی را در یک قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری
    بریزید. کرم را توسط قیف به درون شیرینی پفکی های سرد شده وارد کنید به
    طوری که مقداری کرم بین دو طرف پوسته ی شیرینی قرار بگیرد. سر آن را رویش
    بگذارید و بالافاصله سرو کنید.


    منبع:ganjit.ir

    دسر پاناکوتا+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید