مجله اینترنتی گنجیت
امروز : پنج شنبه ۱۸ - ۰۹ - ۱۳۹۵ می باشد

متن و جمله های کوتاه دوست داشتن – جملات دوستت دارم

متن و جمله های کوتاه دوست داشتن – جملات دوستت دارم

متن و جمله های کوتاه دوست داشتن – جملات دوستت دارم
متن و جمله های کوتاه دوست داشتن – جملات دوستت دارم

سوسیس و کالباس عامل بروز سرطان هستند+عکس

سوسیس و کالباس عامل بروز سرطان هستند+عکس

سوسیس و کالباس عامل بروز سرطان هستند+عکس
سوسیس و کالباس عامل بروز سرطان هستند+عکس

اس ام اس روز کوروش کبیر

اس ام اس روز کوروش کبیر

اس ام اس روز کوروش کبیر
اس ام اس روز کوروش کبیر

جملات با معنی و زیبا+عکس

جملات با معنی و زیبا+عکس

جملات با معنی و زیبا+عکس
جملات با معنی و زیبا+عکس

درد پاشنه پا+عکس

درد پاشنه پا+عکس

درد پاشنه پا+عکس
درد پاشنه پا+عکس

معادل کارشناسی چیست+عکس

معادل کارشناسی چیست+عکس

معادل کارشناسی چیست+عکس
معادل کارشناسی چیست+عکس

تشویق عامل آرامش و نشاط درکودکان+عکس

تشویق عامل آرامش و نشاط درکودکان+عکس

تشویق عامل آرامش و نشاط درکودکان+عکس
تشویق عامل آرامش و نشاط درکودکان+عکس

خون و روش کاهش دادن چربی خون به روش طب سنتی+عکس

خون و روش کاهش دادن چربی خون به روش طب سنتی+عکس

خون و روش کاهش دادن چربی خون به روش طب سنتی+عکس
خون و روش کاهش دادن چربی خون به روش طب سنتی+عکس

دیدنی های بلغارستان+عکس

دیدنی های بلغارستان+عکس

دیدنی های بلغارستان+عکس
دیدنی های بلغارستان+عکس

رمان پرفروش نوجوان+عکس

رمان پرفروش نوجوان+عکس

رمان پرفروش نوجوان+عکس
رمان پرفروش نوجوان+عکس

5 ممنوعیت در سفرهای…+عکس

5 ممنوعیت در سفرهای…+عکس

5 ممنوعیت در سفرهای…+عکس
5 ممنوعیت در سفرهای…+عکس

نکات کلیدی برای تهیه ی مربا+عکس

نکات کلیدی برای تهیه ی مربا+عکس

نکات کلیدی برای تهیه ی مربا+عکس
نکات کلیدی برای تهیه ی مربا+عکس

مضرات و فواید ذرت مکزیکی را بهتر بشناسید+عکس

مضرات و فواید ذرت مکزیکی را بهتر بشناسید+عکس

مضرات و فواید ذرت مکزیکی را بهتر بشناسید+عکس
مضرات و فواید ذرت مکزیکی را بهتر بشناسید+عکس

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی با سه روش پخت

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی با سه روش پخت

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی با سه روش پخت
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی با سه روش پخت

استامینوفن، مانع خطایابی در مغز می‌شود+عکس

استامینوفن، مانع خطایابی در مغز می‌شود+عکس

استامینوفن، مانع خطایابی در مغز می‌شود+عکس
استامینوفن، مانع خطایابی در مغز می‌شود+عکس

پناهی حسین+عکس

پناهی حسین+عکس

پناهی حسین+عکس
پناهی حسین+عکس

درس اقدام پژوهی+عکس

درس اقدام پژوهی+عکس

درس اقدام پژوهی+عکس
درس اقدام پژوهی+عکس

ماشین برداشت غلات+عکس

ماشین برداشت غلات+عکس

ماشین برداشت غلات+عکس
ماشین برداشت غلات+عکس

غذاي خوشمزه مهماني+عکس

غذاي خوشمزه مهماني+عکس

غذاي خوشمزه مهماني+عکس
غذاي خوشمزه مهماني+عکس

باید و نبایدهای آموزش جنسی به نوجوانان+عکس

باید و نبایدهای آموزش جنسی به نوجوانان+عکس

باید و نبایدهای آموزش جنسی به نوجوانان+عکس
باید و نبایدهای آموزش جنسی به نوجوانان+عکس

عمران کاردانی متوسطه+عکس

عمران کاردانی متوسطه+عکس

عمران کاردانی متوسطه+عکس
عمران کاردانی متوسطه+عکس

اینترنت گوشی با ای دی اس ال+عکس

اینترنت گوشی با ای دی اس ال+عکس

اینترنت گوشی با ای دی اس ال+عکس
اینترنت گوشی با ای دی اس ال+عکس
بیوگرافی 98

  • کد مطلب : 58148
  • تاریخ انتشار : ۲۵ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • طرز تهیه کیک یزدی+عکس

    طرز تهیه کیک یزدی+عکس

    طرز تهیه کیک یزدی+عکس

    طرز تهیه کیک یزدی+عکس

    طرز تهیه کیک یزدی+عکس
    طرز تهیه کیک یزدی+عکس

    طرز تهیه کیک یزدی : در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته وبا مفتول دستی بزنید تا به صورت ,طرز تهیه کیک , کالری موجود در کل شیرینی 3140 کالری است اگر از این مواد 30 عدد کیک یزدی تهیه ,, مرغ,روش درست کردن تخم مرغ در قالب کیک یزدی!+عکس , طرز تهیه کیک های خوشمزه هیمالیایی ,طرز تهیه کیک یزدی, کیک یزدی, عکس کیک یزدی, آموزش تهیه کیک یزدی جدیده; نقشه سایت; اخبار ,دوست عزیز طبق قولی که داده بودم به شما من ازمراحل پخت کیک یزدی عکس , تهیه کیک , طرز تهیه: ,

    طرز تهیه کیک یزدی

     

    شیرینی یزدی

     

    کیک یزدی

     

    آرد ۱ و ۱/۲ لیوان  .  شکر ۲/۳ لیوان  .  روغن مایع ۲/۳ لیوان  .  ماست یا شیر ولرم ۱/۲ لیوان

    گلاب ۲ قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ ۲ عدد  .  بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری  .  پودر هل مقداری

     

    شیرینی یزدی

     

    طرز تهیه : تخم
    مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه
    کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.

     

    شیرینی یزدی

     

    ماست ، روغن مایع و گلاب را
    به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی
    پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست
    شود.

     

    شیرینی یزدی

     

    داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول
    های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا ۲/۳ از مایه کیک بریزید و قالب را
    داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده
    است ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.

     

    کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).


    شیرینی جودوسر – چترنگ

    ,[categoriy]

    شیرینی جودوسر – چترنگ -آکاشیرینی جودوسر – چترنگ -آکا

    آکاایران: شیرینی جودوسر

    آکاایران: مواد لازم شیرینی جودوسر

    پودر قند   نصف پیمانه

    به گزارش آکاایران: کره    ۱۱۳ گرم

    جو دوسر پرک    ۱ پ

    شکر قهوه ای تیره  ۱ پ

    آرد   ۱ و سه چهارم پ

    شکلات چیپسی  ۱ پ

    تخم مرغ  ۱ عدد

    وانیل   یک چهارم ق چ

    بکینگ پودر   نصف ق چ

    طرز تهیه شیرینی جودوسر

    کره را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسد ولی شل نشده باشد .

    کره ، پودر قند و شکر قهوه ای را مخلوط نموده و ۱ دقیقه با همزن میزنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند . بیش از حد زدن این شیرینی به علت داشتن شکر قهوه ای باعث خشک شدن شیرینی میشود .

    تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ۱ دقیقه دیگر هم بزنید .

    مخلوط ارد و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید تا آرد کاملا به خورد موادمان برود .

    جو دوسر پرک و شکلات چیپسی را اضافه کرده با قاشق خلوط نمایید .

    کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسکوپ یا قاشق از خمیر
    برداشته کف دستتان گرد کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ –
    ۱۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا
    بپزد و کف شیرینی ها کمی طلایی شود .

    بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها داخل سینی فر کاملا خنک شوند سپس از سینی جدا کنید .

    این شیرینی را در اون تستر هم میتوانید درست کنید ولی در مایکروفر نمیشود و شیرین خشک خواهد شد .


    منبع:ganjit.ir

    طرز تهیه کیک یزدی+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید