مجله اینترنتی گنجیت
امروز : پنج شنبه ۲۶ - ۰۵ - ۱۳۹۶ می باشد

نشانه‌های گرم مزاجی چیست؟+عکس

نشانه‌های گرم مزاجی چیست؟+عکس

نشانه‌های گرم مزاجی چیست؟+عکس
نشانه‌های گرم مزاجی چیست؟+عکس

درباره ی جن+عکس

درباره ی جن+عکس

درباره ی جن+عکس
درباره ی جن+عکس

جنسیس کوپه+عکس

جنسیس کوپه+عکس

جنسیس کوپه+عکس
جنسیس کوپه+عکس

راهکار های مواجه با کودک خجالتی+عکس

راهکار های مواجه با کودک خجالتی+عکس

راهکار های مواجه با کودک خجالتی+عکس
راهکار های مواجه با کودک خجالتی+عکس

خشم بدون داد و فریاد؟ مگه داریم؟!+عکس

خشم بدون داد و فریاد؟ مگه داریم؟!+عکس

خشم بدون داد و فریاد؟ مگه داریم؟!+عکس
خشم بدون داد و فریاد؟ مگه داریم؟!+عکس

گوشی لمسی چند نمونه+عکس

گوشی لمسی چند نمونه+عکس

گوشی لمسی چند نمونه+عکس
گوشی لمسی چند نمونه+عکس

در مورد صداقت+عکس

در مورد صداقت+عکس

در مورد صداقت+عکس
در مورد صداقت+عکس

ارشد ساخت و تولید+عکس

ارشد ساخت و تولید+عکس

ارشد ساخت و تولید+عکس
ارشد ساخت و تولید+عکس

سخنان امام علی درباره ی خنده+عکس

سخنان امام علی درباره ی خنده+عکس

سخنان امام علی درباره ی خنده+عکس
سخنان امام علی درباره ی خنده+عکس

توصیه های مهم سلامتی برای زنان+عکس

توصیه های مهم سلامتی برای زنان+عکس

توصیه های مهم سلامتی برای زنان+عکس
توصیه های مهم سلامتی برای زنان+عکس

نيوشا ضيغمي+عکس

نيوشا ضيغمي+عکس

نيوشا ضيغمي+عکس
نيوشا ضيغمي+عکس

سخناني درمورد موفقيت ومشكلات+عکس

سخناني درمورد موفقيت ومشكلات+عکس

سخناني درمورد موفقيت ومشكلات+عکس
سخناني درمورد موفقيت ومشكلات+عکس

آسیب شناسی عزاداری‌های محرم+عکس

آسیب شناسی عزاداری‌های محرم+عکس

آسیب شناسی عزاداری‌های محرم+عکس
آسیب شناسی عزاداری‌های محرم+عکس

• راه های نزدیک شدن به خداوند+عکس

• راه های نزدیک شدن به خداوند+عکس

• راه های نزدیک شدن به خداوند+عکس
• راه های نزدیک شدن به خداوند+عکس

نیمه شعبان چه روزی است+عکس

نیمه شعبان چه روزی است+عکس

نیمه شعبان چه روزی است+عکس
نیمه شعبان چه روزی است+عکس

انواع موتور های آپاچی+عکس

انواع موتور های آپاچی+عکس

انواع موتور های آپاچی+عکس
انواع موتور های آپاچی+عکس

بیوگرافی صابر ابر + تصاویر صابر ابر+عکس

بیوگرافی صابر ابر + تصاویر صابر ابر+عکس

بیوگرافی صابر ابر + تصاویر صابر ابر+عکس
بیوگرافی صابر ابر + تصاویر صابر ابر+عکس

اب مرواريد+عکس

اب مرواريد+عکس

اب مرواريد+عکس
اب مرواريد+عکس

قیمت لپ تاپ دل مدل ci5 5110+عکس

قیمت لپ تاپ دل مدل ci5 5110+عکس

قیمت لپ تاپ دل مدل ci5 5110+عکس
قیمت لپ تاپ دل مدل ci5 5110+عکس

متن ها و شعرهای کوتاه زیبا برای روز ولنتاین+عکس

متن ها و شعرهای کوتاه زیبا برای روز ولنتاین+عکس

متن ها و شعرهای کوتاه زیبا برای روز ولنتاین+عکس
متن ها و شعرهای کوتاه زیبا برای روز ولنتاین+عکس

کارشناسی ارشد بازرگانی بازاریابی+عکس

کارشناسی ارشد بازرگانی بازاریابی+عکس

کارشناسی ارشد بازرگانی بازاریابی+عکس
کارشناسی ارشد بازرگانی بازاریابی+عکس

پیاز ناراحتی روحی‌تان را برطرف می‌کند+عکس

پیاز ناراحتی روحی‌تان را برطرف می‌کند+عکس

پیاز ناراحتی روحی‌تان را برطرف می‌کند+عکس
پیاز ناراحتی روحی‌تان را برطرف می‌کند+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ
رایتک

  • کد مطلب : 57667
  • تاریخ انتشار : ۲۵ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • مصرف ماهی دودی و کنسرو خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد+عکس

    مصرف ماهی دودی و کنسرو خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد+عکس

    مصرف ماهی دودی و کنسرو خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد+عکس

    مصرف ماهی دودی و کنسرو خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد+عکس

    مصرف ماهی دودی و کنسرو خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد+عکس
    مصرف ماهی دودی و کنسرو خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد+عکس

    مصرف ماهی دودی و کنسرو خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد

    فوق تخصص خون، سرطان و پیوند مغز
    استخوان با اشاره به اینکه سرطان فقط برای یک سوم بیماران بازگشت پذیر است،
    گفت: مصرف کنسرو و ماهی دودی سرطان معده را در ایران افزایش داده است.

    به گزارش نخست نیوز و به نقل از فارس، مهدی محمود‌زاده درباره دلایل افزایش
    انواع سرطان و راه‌های پیشگیری از آن در جامعه امروزی گفت: در مورد همه
    بیماری‌ها یک سری علل شناخته شده و یک سری علل ناشناخته وجود دارد که از
    دلایل شناخته شده مربوط به همه سرطان‌ها رژیم غذایی چرب و پرکالری است که
    افزایش انواع سرطان به ویژه افزایش سرطان سینه در خانم‌ها را به دنبال
    دارد.

    وی با اشاره به اینکه رژیم غذایی مناسب می‌تواند به کاهش سرطان کمک کند،
    تصریح کرد: با رعایت رژیم غذایی مناسب در هر سه نفر، یک نفر به سرطان مبتلا
    نخواهند شد؛ در سیستم گوارش بدن فست فود تاثیر جدی را بر جای می‌گذارند
    بنابراین فست فود‌ها و غذاهای دودی در افزایش سرطان گوارش به ویژه سرطان
    معده موثر هستند.

    یبوست سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهد

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره سرطان روده بزرگ گفت: هر
    چقدر که فرد کمتر یبوست داشته باشد و مواد زائد زود‌تر از بدن دفع شود کمتر
    دچار سرطان روده بزرگ می‌شود؛ در کشورهای غربی به این دلیل که فیبر، سبزی و
    میوه کمتری مصرف می‌شود بیشتر به سرطان روده بزرگ مبتلا می‌شوند اما در
    ایران ما میوه بیشتری مصرف می‌کنیم و مواد زائد در روده باقی نمی‌مانند و
    سرطان روده در ایران کمتر است.

    وی در ادامه افزود: البته در ایران به دلیل مصرف کنسرو، ته دیگ و ماهی دودی
    سرطان معده بیشتر شده است؛ با نیم ساعت ورزش منظم روزانه، نبود آلودگی هوا
    و بیماری حاد نیز می‌توان یک سوم سرطان‎‌ها را کاهش داد.

    یک سوم سرطان‌ها به ژنتیک و عوامل محیطی بستگی دارد

    محمود‌زاده، ادامه داد: یک سوم دیگر سرطان‌ها به ژنتیک و عوامل محیطی بستگی
    دارد؛ اگر فردی سابقه ژنتیکی سرطان را در فامیل داشته باشد ریسک سرطان سه
    برابر سایر افراد می‌شود.

    وی در ادامه افزود: به شکل کلی یک هشتم زنان که به ٧٠ سال می‌رسند سرطان
    پستان می‌گیرند اگر در نسبت‌های خونی مانند خواهر یا مادر فرد سرطان وجود
    داشته باشد ریسک سرطان پستان در وی به یک سوم می‌رسد.

    خانم‌های ایرانی از ٣۵ سالگی به بعد دو سال یکبار ماموگرافی شوند

    فوق تخصص خون، سرطان و پیوند مغز استخوان در ادامه گفت: سازمان جهانی
    بهداشت توصیه می‌کند که خانم‌ها از ۵٠ سالگی بدون اینکه هیچ علامتی داشته
    باشند سالانه ماموگرافی شوند اما در کشور ما که جمعیت کشور جوان است
    خانم‌ها از ٣۵ سالگی ماموگرافی انجام دهند.

    افراد بالای ۵٠ سال هر پنج سال یکبار آزمایش مدفوع انجام دهند

    وی با اشاره به اینکه شایع‌ترین سرطان در آقایان پروستات است و آقایان
    بالای ۵٠ سال باید به شکل سالانه معاینه و آزمایش سرطان پروستات انجام
    دهند، تصریح کرد: برای جلوگیری از سرطان روده در زنان و مردان بدون اینکه
    حتی علامتی وجود داشته باشد باید به شکل غربالگری آزمایش مدفوع انجام شود و
    افراد هر پنج سال یک بار بررسی روده یا کولونوسکوپی را انجام دهند.

    سرطان فقط برای یک سوم بیماران بازگشت پذیر است

    این فوق تخصص خون، سرطان و پیوند مغز استخوان گفت: در درمان یک سوم بیماران
    مبتلا به سرطان معمولاً بیماری بازگشت ناپذیر است، یک سوم درمان پایلوتی
    دارند، یعنی جلوی رشد تمور گرفته می‌شود تا به نقطه‌ای دیگر از بدن سرایت
    نکند و فقط درباره یک سوم ممکن است درمان بی‌اثر باشد.

    وی در ادامه افزود: برخلاف تصور که مردم فکر می‌کنند هر فردی که به سرطان
    مبتلا شود حتماً می‌میرد اینگونه نیست و برای افرادی که درمان می‌کنند
    بیشترین خطر در دو سال اول وجود خواهد داشت به همین دلیل در دو سال ابتدایی
    هر سه ماه یکبار باید آزمایش و معاینه شوند.

    سیگاری‌ها بیشتر در معرض سرطان ریه هستند

    محمود‌زاده، خاطرنشان کرد: اگر فرد دچار سرماخوردگی شود باید تا ٢٠ روز
    درمان شود و اگر تا این مدت بیماری برطرف نشد به ویژه در افراد سیگاری باید
    حتماً ریه فرد چکاپ شود به این دلیل که احتمال سرطان وجود دارد.


    شایع‌ترین علت نارسایی قلبی را می‌شناسید؟

    نارسایی‌های قلبی این روزها مشکل
    بسیاری به حساب می‌آید اما در میان این نارسایی‌ها به گزارش واحد مرکزی خبر
    یک مورد از همه آنها شایع‌‌تر است.

    دکتر سعید علیپور پارسا در آستانه برگزاری پنجمین کنگره بین المللی
    نارسایی قلب، گرفتگی عروق قلب را شایع ترین علت بروز نارسایی های قلب دانست
    و گفت: نارسایی قلب از علل شایع مرگ و میر در جهان و ایران بوده و گرفتگی
    عروق قلب، کاردیومیوپاتی و فشار خون از علل شایع بروز این نارسایی است.

    این فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی درباره ریسک فاکتورهای بروز گرفتگی
    عروق قلب، گفت: دیابت، فشار خون، چربی خون، استعمال سیگار و داشتن زمینه
    ارثی از جمله علل بروز گرفتگی عروق قلب است که برخی از این عوامل مانند
    فشارخون، استعمال سیگار، چربی خون و دیابت قابل پیشگیری و یا درمان هستند.

    دبیر اجرایی پنجمین کنگره بین المللی نارسایی قلب بروز گرفتگی عروق قلب
    را در آقایان شایع تر دانست و افزود: با افزایش سن احتمال گرفتگی عروق قلب
    افزایش می یابد بطوریکه شایع ترین سن ابتلا سنین بالای ۴۵ سالگی عنوان شده
    اما در برخی موارد گرفتگی عروق قلب در جوانان نیز دیده می شود.

    علیپور در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: توصیه می شود افراد بالای ۲۰
    سال برای مقابله و پیشگیری از گرفتگی عروق قلب آزمایش چربی خون را انجام
    دهند و در صورت طبیعی بودن هر ۵ سال یکبار آزمایش را تکرار و در غیر
    اینصورت بررسی سالانه ضروری خواهد بود.


    منبع:ganjit.ir

    مصرف ماهی دودی و کنسرو خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    حسابداری ویژه بازار کار
    خرید بک لینک
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید