مجله اینترنتی گنجیت
امروز : شنبه ۵ - ۰۱ - ۱۳۹۶ می باشد

کمبود ید با بدن چه می‌کند؟+عکس

کمبود ید با بدن چه می‌کند؟+عکس

کمبود ید با بدن چه می‌کند؟+عکس
کمبود ید با بدن چه می‌کند؟+عکس

برنامه ریزی کنکور+عکس

برنامه ریزی کنکور+عکس

برنامه ریزی کنکور+عکس
برنامه ریزی کنکور+عکس

تفاوت معادله دیفرانسیل خطی با غیر خطی+عکس

تفاوت معادله دیفرانسیل خطی با غیر خطی+عکس

تفاوت معادله دیفرانسیل خطی با غیر خطی+عکس
تفاوت معادله دیفرانسیل خطی با غیر خطی+عکس

پوشک هایی که نم پس نمی دهند، خطر دارند+عکس

پوشک هایی که نم پس نمی دهند، خطر دارند+عکس

پوشک هایی که نم پس نمی دهند، خطر دارند+عکس
پوشک هایی که نم پس نمی دهند، خطر دارند+عکس

لب تاب 1510+عکس

لب تاب 1510+عکس

لب تاب 1510+عکس
لب تاب 1510+عکس

گوشی های آندروید با قیمت مناسب+عکس

گوشی های آندروید با قیمت مناسب+عکس

گوشی های آندروید با قیمت مناسب+عکس
گوشی های آندروید با قیمت مناسب+عکس

تأثیر هر ویتامین بر پوست ما چگونه است؟+عکس

تأثیر هر ویتامین بر پوست ما چگونه است؟+عکس

تأثیر هر ویتامین بر پوست ما چگونه است؟+عکس
تأثیر هر ویتامین بر پوست ما چگونه است؟+عکس

لباس مجلسی+عکس

لباس مجلسی+عکس

لباس مجلسی+عکس
لباس مجلسی+عکس

مديريت صنعتي صنعتي+عکس

مديريت صنعتي صنعتي+عکس

مديريت صنعتي صنعتي+عکس
مديريت صنعتي صنعتي+عکس

مراحل خرید ماشین+عکس

مراحل خرید ماشین+عکس

مراحل خرید ماشین+عکس
مراحل خرید ماشین+عکس

مدل پالتو بچگانه دخترانه 2016

مدل پالتو بچگانه دخترانه 2016

مدل پالتو بچگانه دخترانه 2016
مدل پالتو بچگانه دخترانه 2016

چند توصيه براي جلوگيري از افزايش وزن در پشت كامپيوتر+عکس

چند توصيه براي جلوگيري از افزايش وزن در پشت كامپيوتر+عکس

چند توصيه براي جلوگيري از افزايش وزن در پشت كامپيوتر+عکس
چند توصيه براي جلوگيري از افزايش وزن در پشت كامپيوتر+عکس

نمایشگاه تلکام 95 – 2016 ایران تهران

نمایشگاه تلکام 95 – 2016 ایران تهران

نمایشگاه تلکام 95 – 2016 ایران تهران
نمایشگاه تلکام 95 – 2016 ایران تهران

شعردرباره صداقت+عکس

شعردرباره صداقت+عکس

شعردرباره صداقت+عکس
شعردرباره صداقت+عکس

کنکور رشته انسانی+عکس

کنکور رشته انسانی+عکس

کنکور رشته انسانی+عکس
کنکور رشته انسانی+عکس

غلبه بر شک و تردید.+عکس

غلبه بر شک و تردید.+عکس

غلبه بر شک و تردید.+عکس
غلبه بر شک و تردید.+عکس

طرز تهیه آیس پک خانگی خوشمزه

طرز تهیه آیس پک خانگی خوشمزه

طرز تهیه آیس پک خانگی خوشمزه
طرز تهیه آیس پک خانگی خوشمزه

آیا میشود خودمان صیغه بخوانیم+عکس

آیا میشود خودمان صیغه بخوانیم+عکس

آیا میشود خودمان صیغه بخوانیم+عکس
آیا میشود خودمان صیغه بخوانیم+عکس

ساقط شدن بالگرد ارتش سوریه توسط داعش +عکس+عکس

ساقط شدن بالگرد ارتش سوریه توسط داعش +عکس+عکس

ساقط شدن بالگرد ارتش سوریه توسط داعش +عکس+عکس
ساقط شدن بالگرد ارتش سوریه توسط داعش +عکس+عکس

برای داشتن پوستی زیبا آجیل بخورید+عکس

برای داشتن پوستی زیبا آجیل بخورید+عکس

برای داشتن پوستی زیبا آجیل بخورید+عکس
برای داشتن پوستی زیبا آجیل بخورید+عکس

شرایط مشروطیت+عکس

شرایط مشروطیت+عکس

شرایط مشروطیت+عکس
شرایط مشروطیت+عکس

خواص لوبیا + طرز استفاده+عکس

خواص لوبیا + طرز استفاده+عکس

خواص لوبیا + طرز استفاده+عکس
خواص لوبیا + طرز استفاده+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ

مانتو

  • کد مطلب : 56945
  • تاریخ انتشار : ۲۵ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • منفی‌ باف‌ ها بیشتر تصادف می‌کنند+عکس

    منفی‌ باف‌ ها بیشتر تصادف می‌کنند+عکس

    منفی‌ باف‌ ها بیشتر تصادف می‌کنند+عکس

    منفی‌ باف‌ ها بیشتر تصادف می‌کنند+عکس

    منفی‌ باف‌ ها بیشتر تصادف می‌کنند+عکس
    منفی‌ باف‌ ها بیشتر تصادف می‌کنند+عکس

    کدام افراد بیشتر تصادف می‌کنند؟

    بر اساس نتایج یک مطالعه جدید، بدبین بودن می‌تواند باعث شود که افراد بیشتر دچار تصادفات رانندگی شوند.
    محققان
    چینی موسسه روانشناسی بیجینگ خصوصیات رفتاری رانندگان را مورد بررسی قرار
    دادند تا دریابند که آیا دیدگاه افراد در زندگی می‌تواند احتمال تصادف
    آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهد یا نه.
    این مطالعه که در مجله PLOS ONE به چاپ رسیده ، ۳۸ راننده را با دست کم سه سال تجربه رانندگی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است.
    رانندگان
    بر اساس تعداد جریمه‌هایی که در حین رانندگی برای آن‌ها ثبت شده بود به دو
    گروه تقسیم شدند. بر این اساس ۱۵ راننده به عنوان راننده‌های «خطرناک»
    دسته‌بندی شدند و ۲۳ راننده دیگر تحت عنوان « ایمن» گروه دیگر را تشکیل
    دادند.
    هر
    دو گروه از نظر عادت‌هایشان در حین رانندگی مورد بررسی قرار گرفتند؛ از
    جمله این که آیا معمولا از کمربند ایمنی استفاده می‌کنند یا ممکن است از
    چراغ قرمز عبور کنند یا نه.
    سپس
    از هر شرکت‌کننده خواسته شد که رنگ حاشیه یکسری تصویر مورد نظر را تعیین
    کند و بگوید که هر یک از این عکس‌ها دارای حاشیه های قرمز هستند یا آبی.
    تصاویر موجود در این عکس‌ها طوری انتخاب شده بود که احساسات منفی، مثبت یا
    خنثی را در شرکت‌کنندگان تحریک می‌کرد.
    نتایج
    مطالعات نشان داد رانندگانی که در دسته خطرناک قرار گرفته بودند، وقتی یک
    تصویر منفی به آنها نشان داده می‌شد زمان بیشتری صرف تشخیص رنگ حاشیه
    عکس‌ها می‌کردند.
    به گفته محققان این امر نشان می‌دهد که یک گرایش منفی در این افراد وجود دارد.
    به
    گزارش ایسنا، اما گرایش منفی در بین گروه رانندگان ایمن مشاهده نشد و در
    این افراد، زمان مورد نیاز برای تعیین رنگ حاشیه تصاویر تفاوتی با یکدیگر
    نداشت.

    میگرن دارید؟ این ها را نخورید

    علت اصلی بروز میگرن تغییرات عروقی (انقباض و انبساط عروق) متناوب در
    مغز است و برخی خوراکی ها می توانند بر این شرایط اثر بگذارند. توصیه های
    تغذیه ای درباره میگرن برای همه بیماران یکسان نیست. در موارد بسیاری خود
    بیمار با آزمون و خطا نتایجی کسب می کند که در پیشگیری از حملات و کنترل
    دردهای میگرنی مؤثر است. میگرن یک سردرد شایع است که در خانم ها بیشتر دیده
    می شود. سازمان جهانی بهداشت، میگرن را یکی از ۲۰ بیماری ناتوان کننده
    دنیا معرفی کرده و مطالعه های زیادی هم درباره عواملی که باعث تحریک یا
    جلوگیری از بروز حمله های میگرنی می شوند، انجام شده که برخی مواد غذایی
    جزو آن هاست.

    مهم ترین خوراکی ها یا ترکیباتی که از طریق خوراک مصرفی می توانند موجب تشدید و طولانی شدن حملات میگرنی شوند، عبارتند از:

    * ترکیبات اسید آمینه گلوتامات که از طریق برخی افزودنی های خوراکی به بدن
    می رسد. منو سدیم گلوتامات ترکیبی است که به منظور بهبود طعم گوشت در
    بسیاری از کنسروهای گوشتی اضافه می شود، بنابراین توصیه می شود که بیماران
    مبتلا به میگرن از مصرف کنسروها صرف نظر نمایند.

    * ترکیبات خوراکی
    آمین دار به ویژه ترکیبات حاوی تیرامین که در فرآورده های تخمیری مانند
    پنیر و پنیرهای مانده، نوشیدنی های الکلی، میوه های کال و فاسد، کلم، پیاز،
    مغز دانه ها به ویژه انواع شور آن ها، مخمرها، ماهی شور و دودی، کنسروها،
    گوشت های فراوری شده مانند سوسیس و کالباس و گوشت های مانده و کهنه و پرچرب
    یافت می شود. این ماده به خصوص در پنیرهای کهنه و شکلات به مقدار زیاد
    وجود دارد و بیماران مبتلا به میگرن باید از مصرف این خوراکی ها به ویژه
    پنیرهای سفت خودداری کنند.

    * برخی افزودنی های شیمیایی به ویژه نیترات سدیم که در صنایع گوشت استفاده می شود.

    * ترکیب فنیل اتیل آمین که در کاکائو و شکلات و پنیرهای مختلف، خوراک های تخمیری و کنسروی یافت می شود.

    * هیستامین موجود در کنسروهای ماهی. بیماران مبتلا به میگرن باید تا حد
    امکان از کنسروها دوری کنند. در برخی انواع کنسرو ماهی غلظت ماده ای به نام
    هیستامین (histamine) که مشکلات بیماران دچار سابقه میگرن را تشدید می
    کند، زیاد است.

    * اکتوپامین که در مرکباتی مانند لیمو، پرتقال و گریپ فروت یافت می شود.

    * کافئین که هم مصرف زیاد و هم قطع ناگهانی مصرف آن در مصرف کنندگان کافئین می تواند عامل حملات میگرنی باشد.

    * مصرف خوراکی های چرب و سرخ شده و نیمه سوخته یا سوخته که همراه بسیاری
    از خوراکی های زیاد حرارت دیده، (ته دیگ سوخته، نان سوخته و …) عامل
    تشدید و طولانی شدن حملات میگرنی هستند.

    * نوسان قند خون به ویژه
    کاهش قابل توجه و ناگهانی قند خون. بیماران میگرنی اغلب بی اشتها هستند و
    حتی حالات تهوع و استفراغ دارند که این موضوع می تواند دلیل افت قابل توجه
    قند خون شود که خود زمینه ساز حملات میگرن و طولانی شدن دوره بیماری می
    شود. بی نظمی در مصرف وعده های غذایی هم می تواند در بروز حمله های میگرنی
    تأثیر بسیار مهمی داشته باشد. افرادی که یکی از وعده های غذایی مثل صبحانه
    یا ناهار را حذف می کنند یا دو وعده را یکی می کنند و فواصل طولانی مدت
    گرسنه می مانند و نظم غذایی ندارند، بیشتر در معرض حمله های میگرنی قرار می
    گیرند. همچنین رژیم های غذایی غیراصولی مثل حذف نان و برنج، میان وعده ها و
    وعده های اصلی برای لاغر شدن هم برای این بیماران خطرناک است، زیرا آن ها
    را دچار گرسنگی می کند که به طور قطع در بروز مکرر دردهای میگرنی نقش دارد.

    * برخی افراد هم ممکن است با مصرف میوه های خشک شده، قارچ، ترشی و شورها، موز رسیده و آواکادو دچار مشکل شوند.

    * وقتی به لیست غذاهای ممنوعه در مبتلایان به میگرن نگاه می کنیم متوجه می
    شویم که پیام جالبی برای افراد مستعد حملات میگرنی دارد و این پیام، مصرف
    غذاهای تازه و دوری از غذاهای آماده است.

    در نهایت این که
    در
    کنار این ملاحظات خوراکی بایستی توجه داشت که محیط پیرامون بیمار بدون
    استرس و هیجان و با آرامش کامل باشد. نور و صدای شدید، سرما و گرمای غیر
    قابل تحمل و گرسنگی و تشنگی طولانی منجر به تشدید بیماری خواهند شد.

    و
    دیگر این که باز هم متذکر می شویم که توصیه های تغذیه ای درباره میگرن برای
    همه بیماران یکسان نیست. در موارد بسیاری خود بیمار با آزمون و خطا نتایجی
    کسب می کند که در پیشگیری از حملات و کنترل دردهای میگرنی مؤثر است.


    منبع:ganjit.ir

    منفی‌ باف‌ ها بیشتر تصادف می‌کنند+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید