مجله اینترنتی گنجیت
امروز : یکشنبه ۷ - ۰۳ - ۱۳۹۶ می باشد

اشنایی با درس امار در دبیرستان+عکس

اشنایی با درس امار در دبیرستان+عکس

اشنایی با درس امار در دبیرستان+عکس
اشنایی با درس امار در دبیرستان+عکس

منابع کارشناسی ارشدمرمت+عکس

منابع کارشناسی ارشدمرمت+عکس

منابع کارشناسی ارشدمرمت+عکس
منابع کارشناسی ارشدمرمت+عکس

مدل کفش قرمز مجلسی دخترانه 2017 پاشنه بلند

مدل کفش قرمز مجلسی دخترانه 2017 پاشنه بلند

مدل کفش قرمز مجلسی دخترانه 2017 پاشنه بلند
مدل کفش قرمز مجلسی دخترانه 2017 پاشنه بلند

ترفند ایفون چینی+عکس

ترفند ایفون چینی+عکس

ترفند ایفون چینی+عکس
ترفند ایفون چینی+عکس

بيماري‌هاي پاييزي+عکس

بيماري‌هاي پاييزي+عکس

بيماري‌هاي پاييزي+عکس
بيماري‌هاي پاييزي+عکس

فنگ شویی برای مبتدی ها چگونه است؟+عکس

فنگ شویی برای مبتدی ها چگونه است؟+عکس

فنگ شویی برای مبتدی ها چگونه است؟+عکس
فنگ شویی برای مبتدی ها چگونه است؟+عکس

تولد ازدید بزرگان فلسفه+عکس

تولد ازدید بزرگان فلسفه+عکس

تولد ازدید بزرگان فلسفه+عکس
تولد ازدید بزرگان فلسفه+عکس

تصال مودمبیسیم به اینترنت در لپ تاپ+عکس

تصال مودمبیسیم به اینترنت در لپ تاپ+عکس

تصال مودمبیسیم به اینترنت در لپ تاپ+عکس
تصال مودمبیسیم به اینترنت در لپ تاپ+عکس

تأثیر اضطراب بر جهت راه رفتن افراد+عکس

تأثیر اضطراب بر جهت راه رفتن افراد+عکس

تأثیر اضطراب بر جهت راه رفتن افراد+عکس
تأثیر اضطراب بر جهت راه رفتن افراد+عکس

جمله های طنز باحال پست تلگرام خنده دار

جمله های طنز باحال پست تلگرام خنده دار

جمله های طنز باحال پست تلگرام خنده دار
جمله های طنز باحال پست تلگرام خنده دار

مشکلات سمپاد تهران+عکس

مشکلات سمپاد تهران+عکس

مشکلات سمپاد تهران+عکس
مشکلات سمپاد تهران+عکس

عکس عاشقانه دو نفره+عکس

عکس عاشقانه دو نفره+عکس

عکس عاشقانه دو نفره+عکس
عکس عاشقانه دو نفره+عکس

زایمان زودتر از موعد چیست؟+عکس

زایمان زودتر از موعد چیست؟+عکس

زایمان زودتر از موعد چیست؟+عکس
زایمان زودتر از موعد چیست؟+عکس

جمله زیبا علم دانش+عکس

جمله زیبا علم دانش+عکس

جمله زیبا علم دانش+عکس
جمله زیبا علم دانش+عکس

صیفی جات و مزاج آن ها+عکس

صیفی جات و مزاج آن ها+عکس

صیفی جات و مزاج آن ها+عکس
صیفی جات و مزاج آن ها+عکس

پنج تناسب حیاتی در ازدواج+عکس

پنج تناسب حیاتی در ازدواج+عکس

پنج تناسب حیاتی در ازدواج+عکس
پنج تناسب حیاتی در ازدواج+عکس

عکس شخصیت های رمان سنگ قلب مغرور+عکس

عکس شخصیت های رمان سنگ قلب مغرور+عکس

عکس شخصیت های رمان سنگ قلب مغرور+عکس
عکس شخصیت های رمان سنگ قلب مغرور+عکس

قیمت تلویزیون سه بعدی+عکس

قیمت تلویزیون سه بعدی+عکس

قیمت تلویزیون سه بعدی+عکس
قیمت تلویزیون سه بعدی+عکس

قیمت انواع گوشی های سامسونگ لمسی چینی+عکس

قیمت انواع گوشی های سامسونگ لمسی چینی+عکس

قیمت انواع گوشی های سامسونگ لمسی چینی+عکس
قیمت انواع گوشی های سامسونگ لمسی چینی+عکس

مشخصات گوشی چینی سامسونگ+عکس

مشخصات گوشی چینی سامسونگ+عکس

مشخصات گوشی چینی سامسونگ+عکس
مشخصات گوشی چینی سامسونگ+عکس

افسردگی پاییزی چرا و چگونه؟+عکس

افسردگی پاییزی چرا و چگونه؟+عکس

افسردگی پاییزی چرا و چگونه؟+عکس
افسردگی پاییزی چرا و چگونه؟+عکس

اراده و قاطعیت را جدی بگیرید+عکس

اراده و قاطعیت را جدی بگیرید+عکس

اراده و قاطعیت را جدی بگیرید+عکس
اراده و قاطعیت را جدی بگیرید+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ

مانتو

  • کد مطلب : 56846
  • تاریخ انتشار : ۲۵ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین+عکس

    شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین+عکس

    شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین+عکس

    شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین+عکس

    شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین+عکس
    شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین+عکس

    شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین

    سیر آنتی بیوتیک طبیعی است و باکتری‌، سرماخوردگی، آنفولانزا، ‌‌‏ویروس‌،
    ‌‌‏انگل، ‌‌‏التهاب، ‌‌‏زگیل، قارچها و آفت را از بین می‌برد.

    بوی سیر
    اگر
    هنگام خوردن سیر دهانتان بوی بد می‌دهد، تنها راهش اینست که بدنتان را از
    شر سموم خلاص کنید. سیر به همراه سم تولید بوی بد می‌کند.

    زمانی که
    سموم از بین برود بوی بد هم از بین می‌رود. وقتی که آشپزی می‌کنید و از بوی
    سیر یا پیاز چشمانتان آب می‌افتد بسیار مفید است. در واقع این باعث از بین
    رفتن عفونت چشم و تمیز شدن آن می‌شود.

    قبل از خوردن غذا سیر را برش دهید
    دو
    جزء از سیر، ترکیبی مبتنی بر گوگرد به نام آلیسین و آنزیم آلیناز است که
    به طور جداگانه در سیر حفظ شده است. اما زمانی که سلول‌های سیر از هم جدا
    می‌شوند، عناصر آزاد شده، پس از تماس با همدیگر ترکیب قدرتمند جدیدی به نام
    آلیسین جدید ایجاد می‌کند. این ترکیب جدید که دارای بوی تند و سوزاننده
    است از خواص زیادی برای سلامتی برخوردار است.

    سیر خرد شده بصورت چرخ
    کرده، فشرده و غیره آلیسین بیشتری تولید می‌کند. زمانی که سیر را برش
    می‌دهید، چند دقیقه فرصت دهید تا فرایند شیمیایی تولید آلیسین صورت گیرد.

    راه
    حل دیگر برای به حداکثر رساندن اثر سیر، جویدن آن به مدت یک دقیقه است. در
    همان زمان داخل و بیرون دهان تنفس کنید. تا جاییکه می‌توانید به جویدن
    ادامه داده و اجازه دهید هوا عبور کند.

    چگونه پخت و پز بر مواد مغذی تاثیر می‌گذارد
    حرارت دادن سیر قبل از اینکه زمان لازم برای نشست داشته باشد، آنزیم‌هایی که مسئول تشکیل آلیسین است را غیر فعال می‌کند.

    قبل
    از حرارت دادن سیر باید مدت ۵- ۱۰ دقیقه صبر کنید. سیر با حرارت کم یا
    متوسط برای زمان کوتاه (تا ۱۵ دقیقه) بدون از دست دادن آلیسین پخته می‌شود.
    این عمل نه تنها تضمینی برای تولید حداکثر آلیسین است، بلکه در مقابل
    حرارت مقاوم تر نیز می‌شود.

    زمان پخت و پز سیر:

    ۵ تا ۱۵ دقیقه – از دست دادن حداقل مواد مغذی
    ۱۵ تا ۳۰ دقیقه – از دست دادن مقدار متوسط مواد مغذی
    بیش از ۴۵ دقیقه – از دست دادن مقدار قابل توجهی مواد مغذی

    خاصیت سوزانندگی سیر
    بله،
    سیر پوستتان را می‌‌‏سوزاند، پس از استفاده از سیر بصورت موضعی، مراقب
    باشید که سیر را از روی پوست بردارید. تکه های سیر خام را روی پوستتان به
    مدت طولانی نگذارید. هنگام برداشتن تکه های سیر خام از روی پوست هر ۱۵ تا
    ۲۰ دقیقه، بررسی کنید که آیا سوختگی روی پوستتان هست یا نه.

    خواص جزر (هویج) از دیدگاه طب سنتی

    زمانی جزر ــ نوعی از هویج ــ یکی از پرمصرف‌ترین خوراکی‌ها نزد
    ایرانیان بود ولی متأسفانه امروزه مصرف آن فقط در بعضی شهرها رواج دارد و
    دیگر کودکان ایرانی که روزی از خوردن آن به‌عنوان تنقلات لذت می‌بردند,
    توجهی به آن نمی‌کنند.

    به‌گفته وی جزر دارای طبیعت گرم و تر در درجه دوم است. اگرچه برخی آن را
    در درجه اول گرم و تر دانسته‌اند. این‌طور به نظر می‌رسد هویجی که امروزه
    به هویج فرنگی مشهور است، نوع “بری جزر” است.

    استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران اضافه کرد: جزر قوه باه (قوای
    جنسی) را تقویت می‌کند و یکی از بهترین اشکال مصرف آن برای این منظور مربای
    آن است.

    دستور تهیه مربای جزر

    عبادیانی اضافه کرد: جزر را ریز کرده، بجوشانند تا کاملاً پخته شود و عسل اضافه کنند و بجوشانند تا با آب زردک بجوشد و به قوام برسد.

    سپس به‌ازای هر ۵۰۰ گرم از آن ادویه قرنفل، دارچین، زنجبیل، هل، جوزبوا، زرنباد و کبابه از هریک ۲٫۵ گرم کوبیده و به آن اضافه شود.

    وی اضافه کرد: مصرف این مربا (هویج) برای تصفیه و بازکردن صدا، پاکسازی
    ریه، منع ریزش نزله، سرفه، ضعف معده و جگر، بدی هضم و ضعف قوای جنسی بسیار
    مؤثر است.

    مربای جزر به‌غایت مبهی (افزاینده قوای جنسی)، و مقوی احشا و رحم و هاضمه است و در بدن تولید خلط سالم می‌کند.


    منبع:ganjit.ir

    شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    تصویر دیدنی امروز
    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید