مجله اینترنتی گنجیت
امروز : شنبه ۱ - ۰۲ - ۱۳۹۷ می باشد

به این 7 دلیل نوشابه نخورید+عکس

به این 7 دلیل نوشابه نخورید+عکس

به این 7 دلیل نوشابه نخورید+عکس
به این 7 دلیل نوشابه نخورید+عکس

> مرطوب کننده های خانگی مخصوص زمستان+عکس

> مرطوب کننده های خانگی مخصوص زمستان+عکس

> مرطوب کننده های خانگی مخصوص زمستان+عکس
> مرطوب کننده های خانگی مخصوص زمستان+عکس

منصوره مصدق و خدیجه مصدق فرزتدان دکتر مصدق + عکس

منصوره مصدق و خدیجه مصدق فرزتدان دکتر مصدق + عکس

منصوره مصدق و خدیجه مصدق فرزتدان دکتر مصدق + عکس
منصوره مصدق و خدیجه مصدق فرزتدان دکتر مصدق + عکس

سس سیب و آشنایی با انواع سیب+عکس

سس سیب و آشنایی با انواع سیب+عکس

سس سیب و آشنایی با انواع سیب+عکس
سس سیب و آشنایی با انواع سیب+عکس

گوشی سامسونگ لمسی 341+عکس

گوشی سامسونگ لمسی 341+عکس

گوشی سامسونگ لمسی 341+عکس
گوشی سامسونگ لمسی 341+عکس

سلوک معنوی مولانا+عکس

سلوک معنوی مولانا+عکس

سلوک معنوی مولانا+عکس
سلوک معنوی مولانا+عکس

گزیده اشعار محمد رضا عبدالملکیان

گزیده اشعار محمد رضا عبدالملکیان

گزیده اشعار محمد رضا عبدالملکیان
گزیده اشعار محمد رضا عبدالملکیان

فوق تخصص ارتوپد چیست+عکس

فوق تخصص ارتوپد چیست+عکس

فوق تخصص ارتوپد چیست+عکس
فوق تخصص ارتوپد چیست+عکس

ولایت فقیه چیست+عکس

ولایت فقیه چیست+عکس

ولایت فقیه چیست+عکس
ولایت فقیه چیست+عکس

سازمانهای دولتی+عکس

سازمانهای دولتی+عکس

سازمانهای دولتی+عکس
سازمانهای دولتی+عکس

نوشته درباره فوت پدر+عکس

نوشته درباره فوت پدر+عکس

نوشته درباره فوت پدر+عکس
نوشته درباره فوت پدر+عکس

كودك ده ماهه+عکس

كودك ده ماهه+عکس

كودك ده ماهه+عکس
كودك ده ماهه+عکس

آموزش حرفه ای پاک کردن ماهی

آموزش حرفه ای پاک کردن ماهی

آموزش حرفه ای پاک کردن ماهی
آموزش حرفه ای پاک کردن ماهی

به این 6 قسمت بدنتان دست نزنیدبدنتان+عکس

به این 6 قسمت بدنتان دست نزنیدبدنتان+عکس

به این 6 قسمت بدنتان دست نزنیدبدنتان+عکس
به این 6 قسمت بدنتان دست نزنیدبدنتان+عکس

بیماری مدفوع+عکس

بیماری مدفوع+عکس

بیماری مدفوع+عکس
بیماری مدفوع+عکس

ريشه بعضي از اصطلاحات قديمي فارسي+عکس

ريشه بعضي از اصطلاحات قديمي فارسي+عکس

ريشه بعضي از اصطلاحات قديمي فارسي+عکس
ريشه بعضي از اصطلاحات قديمي فارسي+عکس

وصیت نامه امام خمینی تاریخ نگارش+عکس

وصیت نامه امام خمینی تاریخ نگارش+عکس

وصیت نامه امام خمینی تاریخ نگارش+عکس
وصیت نامه امام خمینی تاریخ نگارش+عکس

راههای زیبای نوزاد+عکس

راههای زیبای نوزاد+عکس

راههای زیبای نوزاد+عکس
راههای زیبای نوزاد+عکس

همه چیز درباره نقشه کشی صنعتی+عکس

همه چیز درباره نقشه کشی صنعتی+عکس

همه چیز درباره نقشه کشی صنعتی+عکس
همه چیز درباره نقشه کشی صنعتی+عکس

لپ تاپ 17 اینچی ایسوس+عکس

لپ تاپ 17 اینچی ایسوس+عکس

لپ تاپ 17 اینچی ایسوس+عکس
لپ تاپ 17 اینچی ایسوس+عکس

تنبیه های روانی عامل تضعیف توانایی‌های کودک+عکس

تنبیه های روانی عامل تضعیف توانایی‌های کودک+عکس

تنبیه های روانی عامل تضعیف توانایی‌های کودک+عکس
تنبیه های روانی عامل تضعیف توانایی‌های کودک+عکس

مصرف کافئین و مرکبات باعث تشدید این بیماری می‌شود+عکس

مصرف کافئین و مرکبات باعث تشدید این بیماری می‌شود+عکس

مصرف کافئین و مرکبات باعث تشدید این بیماری می‌شود+عکس
مصرف کافئین و مرکبات باعث تشدید این بیماری می‌شود+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ
رایتک

  • کد مطلب : 4824
  • تاریخ انتشار : ۳۰ - ۰۶ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • دستور تهیه نان بربری سنتی در خانه

    دستور تهیه نان بربری سنتی در خانه

    دستور تهیه نان بربری سنتی در خانه

    دستور تهیه نان بربری سنتی در خانه

    دستور تهیه نان بربری سنتی در خانه
    دستور تهیه نان بربری سنتی در خانه

    روش پخت نان بربری سنتی خانگی در فر + تهیه رویه نان بربری

    طرز تهیه نان بربری سنتی, نان بربری خانگی در فر

    دستور تهیه نان بربری سنتی در خانه

    روش پخت نان بربری سنتی خانگی در فر + تهیه رویه نان بربری

    نان بربری یکی از پرطرفدارترین نان ها در بین ایرانیان است و ترک و فارس و لُر و … هم ندارد. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم .

    مواد لازم نان بربری سنتی در فر :

    آب ولرم 1 پیمانه
    شکر 1 قاشق سوپخوری
    مایه‌ی خمیر 8 گرم
    آرد 500 گرم
    نمک 1 قاشق چایخوری
    بهبود دهنده یک‌ دوم قاشق چایخوری
    روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
    کنجد به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه‌ی رویه :

    آرد 1 قاشق سوپخوری
    آب 50 میلی‌لیتر

    طرز تهیه نان تافتون نرم و خانگی

    طرز تهیه نان بربری سنتی در فر :

    1-آب، شکر و مایه‌خمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و 5 دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

    2-در یک ظرف دیگر، آرد، نمک، بهبوددهنده و روغن مایع را بریزید و مایه‌‌خمیر عمل‌آمده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.

    3-حالا خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید، در کاسه‌ی چربکرده‌ای بگذارید، روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    4-حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به شکل بیضی و به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.

    5-سپس روی سینی چرب‌کرده بگذارید و با انگشت، روی آن را شکل دهید. اکنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید.

    6-بعد رویه‌ی خمیر را بمالید و کنجد بپاشید. آن‌گاه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.

    طرز تهیه‌ی رویه :

    آرد را در آب جوشیده بریزید تا به حالت فرنی و ژله‌ای درآید.

    بربری  + آموزش پخت نان خانگی + طرز تهیه نان بربری کنجدی در فر +  نحوه پخت نان بربری +  پخت نان بربری در خانه +  نحوه پخت نان در خانه +  پخت انواع نان در خانه +  نان های ایرانی  + طرز تهیه نان بربری در فر +  پخت نان بربری در فر +  پخت نان بربری کنجدی + طرز تهیه نان سنگک + طرز تهیه نان سنگک خانگی + طرز تهیه نان سنگک در منزل + طرز تهیه نان سنگک در فر + طرز تهیه نان سنگک در خانه + طرز تهیه نان لواش + طرز تهیه نان لواش در فر + طرز تهیه نان لواش در خانه + طرز تهیه خمیر نان سنگک + طرز تهیه پخت نان لواش + دستور پخت انواع نان

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    حسابداری ویژه بازار کار
    خرید بک لینک
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید