مجله اینترنتی گنجیت
امروز : چهارشنبه ۱ - ۰۹ - ۱۳۹۶ می باشد

متن امیدوار کننده+عکس

متن امیدوار کننده+عکس

متن امیدوار کننده+عکس
متن امیدوار کننده+عکس

مقایسه بین تبلت با تلفن+عکس

مقایسه بین تبلت با تلفن+عکس

مقایسه بین تبلت با تلفن+عکس
مقایسه بین تبلت با تلفن+عکس

مدل لباس رسمی مردانه 2017

مدل لباس رسمی مردانه 2017

مدل لباس رسمی مردانه 2017
مدل لباس رسمی مردانه 2017

احمد عربانی مهمان برنامه خندوانه شیکه نسیم

احمد عربانی مهمان برنامه خندوانه شیکه نسیم

احمد عربانی مهمان برنامه خندوانه شیکه نسیم
احمد عربانی مهمان برنامه خندوانه شیکه نسیم

معایب و مزایای ام دی اف+عکس

معایب و مزایای ام دی اف+عکس

معایب و مزایای ام دی اف+عکس
معایب و مزایای ام دی اف+عکس

نحوه تشخیص عسل طبیعی+عکس

نحوه تشخیص عسل طبیعی+عکس

نحوه تشخیص عسل طبیعی+عکس
نحوه تشخیص عسل طبیعی+عکس

چمله ای از اعتیاد+عکس

چمله ای از اعتیاد+عکس

چمله ای از اعتیاد+عکس
چمله ای از اعتیاد+عکس

شعرکوتاهی درباره ی امام علی+عکس

شعرکوتاهی درباره ی امام علی+عکس

شعرکوتاهی درباره ی امام علی+عکس
شعرکوتاهی درباره ی امام علی+عکس

علل تاخیر در شروع تولید شیر مادر + راههای افزایش شیر مادر+عکس

علل تاخیر در شروع تولید شیر مادر + راههای افزایش شیر مادر+عکس

علل تاخیر در شروع تولید شیر مادر + راههای افزایش شیر مادر+عکس
علل تاخیر در شروع تولید شیر مادر + راههای افزایش شیر مادر+عکس

سالم ترین روش دم کردن چای+عکس

سالم ترین روش دم کردن چای+عکس

سالم ترین روش دم کردن چای+عکس
سالم ترین روش دم کردن چای+عکس

انواع کامیون باری+عکس

انواع کامیون باری+عکس

انواع کامیون باری+عکس
انواع کامیون باری+عکس

چرا گاهی به اشتباه می گویند سرطان دارید؟+عکس

چرا گاهی به اشتباه می گویند سرطان دارید؟+عکس

چرا گاهی به اشتباه می گویند سرطان دارید؟+عکس
چرا گاهی به اشتباه می گویند سرطان دارید؟+عکس

کم خونی در بارداری +راه های سم زدایی از بدن+عکس

کم خونی در بارداری +راه های سم زدایی از بدن+عکس

کم خونی در بارداری +راه های سم زدایی از بدن+عکس
کم خونی در بارداری +راه های سم زدایی از بدن+عکس

تعمیرات ماشین+عکس

تعمیرات ماشین+عکس

تعمیرات ماشین+عکس
تعمیرات ماشین+عکس

مدل مانتو جلو بسته با پارچه کرپ+عکس

مدل مانتو جلو بسته با پارچه کرپ+عکس

مدل مانتو جلو بسته با پارچه کرپ+عکس
مدل مانتو جلو بسته با پارچه کرپ+عکس

گزیده اشعار بیژن ارژن

گزیده اشعار بیژن ارژن

گزیده اشعار بیژن ارژن
گزیده اشعار بیژن ارژن

● چرا انزوا طلب ها از رابطه عاشقانه می ترسند؟!+عکس

● چرا انزوا طلب ها از رابطه عاشقانه می ترسند؟!+عکس

● چرا انزوا طلب ها از رابطه عاشقانه می ترسند؟!+عکس
● چرا انزوا طلب ها از رابطه عاشقانه می ترسند؟!+عکس

چگونگی دانلود از کامپیوتر به اپل+عکس

چگونگی دانلود از کامپیوتر به اپل+عکس

چگونگی دانلود از کامپیوتر به اپل+عکس
چگونگی دانلود از کامپیوتر به اپل+عکس

نحوه ریختن برنامه در آیفون با آیتونز+عکس

نحوه ریختن برنامه در آیفون با آیتونز+عکس

نحوه ریختن برنامه در آیفون با آیتونز+عکس
نحوه ریختن برنامه در آیفون با آیتونز+عکس

منیزیم سرطان لوزالمعده را کاهش می‌دهد+عکس

منیزیم سرطان لوزالمعده را کاهش می‌دهد+عکس

منیزیم سرطان لوزالمعده را کاهش می‌دهد+عکس
منیزیم سرطان لوزالمعده را کاهش می‌دهد+عکس

بهترين روغن براي سرخ كردن كدام است؟+عکس

بهترين روغن براي سرخ كردن كدام است؟+عکس

بهترين روغن براي سرخ كردن كدام است؟+عکس
بهترين روغن براي سرخ كردن كدام است؟+عکس

جمله های گریه دار+عکس

جمله های گریه دار+عکس

جمله های گریه دار+عکس
جمله های گریه دار+عکس
تبلیغات
خرید رپورتاژ
رایتک

  • کد مطلب : 27860
  • تاریخ انتشار : ۵ - ۰۸ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • اموزش پخت شیرینی در مایکروویو اون+عکس

    اموزش پخت شیرینی در مایکروویو اون+عکس

    اموزش پخت شیرینی در مایکروویو اون+عکس

    اموزش پخت شیرینی در مایکروویو اون+عکس

    اموزش پخت شیرینی در مایکروویو اون+عکس
    اموزش پخت شیرینی در مایکروویو اون+عکس

    تبلیغات در , .com/ashpazi/amoozesh-polo/12235.html Translate this page عدس پلو غذایی کاملا ایرانی است و پخت آن روش ,, (بهتره 30ثانیه داخل مایکروویو , کلمات کلیدی تزیین زیبای ژله, آموزش , اون عکس اولی ,شیرینی؛ فکر می کنم همه با این شیرینی اصیل , طرز پخت: نشاسته گل , الان اون عکس سمت چپ قالب روی ,, غذای رژیمی, رولت اسفناج ,طرز پخت رولت اسفناج , آموزش آشپزی آموزش تصویری پخت رولت ,آموزش شیرینی پزی; آموزش , هست و دوست داریم که اون عکس رو ذخیره کنیم. در حالت استاندارد ,

    طرز تهیه کیک شکلاتی داخل مایکروویو (تصویری)

    مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی :

    – ۱/۴ پیمانه شکر

    – ۱/۴ پیمانه کره ی ذوب شده

    – ۶ قاشق غذاخوری آرد

    – ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

    – ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

    – ۱ عدد تخم مرغ

    – ۲ قاشق غذاخوری شیر

    در مورد اندازه گیری آرد با قاشق غذاخوری، باید بگم که من ۲ – ۳ قاشق
    غذاخوری پودر کاکائو رو داخل پیمونه ی ۱/۲ ریختم و بعد پیمونه رو تا سر، پر
    از آرد کردم!

    Cake - chocolate - the - microwave (2)

    کره ی ذوب شده و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد هر چیز دیگه ای که باقی مونده رو اضافه کنید!

    بعد با هم زن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست بشه و حالت خامه ای پیدا کنه.

    Cake - chocolate - the - microwave (3)

     


    Click this bar to view the full image.

    Cake - chocolate - the - microwave (4)

    با یه مقدار اسپری روغن یا کره، داخل قالب هاتون رو چرب کنید.

    بعد مواد رو بین دو قالب رمکین یا لیوان تقسیم کنید.


    Click this bar to view the full image.

    Cake - chocolate - the - microwave (5)

    هر کدوم از قالب های رمکین رو با سلفون بپوشونید. البته یه منفذ کوچیک باقی بذارید.

    به مدت ۶۰ ثانیه قالب ها رو داخل مایکروویو قرار بدید.

    (مایکروویو من تو خونه W600 هست و اون رو با یه مایکروویو W1000 مقایسه کردم و دیدم که فقط ۵ ثانیه تو زمان پخت با هم فرق دارن.)

    وقتی کیک ها پختن، بذارین خنک بشن و بعد اون ها رو داخل بشقاب برگردونید
    و دور کیک و روی اون رو با خامه ی زده شده و ترافل های رنگی تزیین کنید.


    Click this bar to view the full image.

    Cake - chocolate - the - microwave (6)

    حالا شما فقط توی ۵ دقیقه یه کیک شکلاتی پختید که طعمش با یه کیک شکلاتی که داخل فر پخته میشه، هیچ فرقی نداره!


    Click this bar to view the full image.

    Cake - chocolate - the - microwave (7)

     


    Click this bar to view the full image.

    Cake - chocolate - the - microwave (8)


    کوکی موز

    با موزهای رسیده و اضافی چکار کنیم

     

    اگر از مقدار کمی موز دراین رسپی استفاده
    کنید مانند عکس حالت کلوچه پیدا میکند و اگر مقدار موز را به اندازه ای که
    در رسپی وارد کردم در نظر بگیرید بافت یک کوکی فلافی و سبک را پیدا میکند
    که در هر دو حالت خوشمزه خواهد بود, البته اگر طعم موز را بعد از پخت دوست
    داشته باشید !!!. این شیرینی در اینجا خیلی مرسومه چون مردم به تنوع ذایقه
    ها بیشتر عادت دارند , وپخت اون خیلی ساده است, تمام مراحل اماده سازی و
    پخت ان پانزده دقیقه طول میکشه

     

    IMG_8216-2

    IMG_8215-2 IMG_8203-2

    .

    مواد لازم:
    ارد ۳/۴  ۱  پیمانه
    کره ۱/۲ پیمانه
    موز پوره شده  ۱ پیمانه  یا ۱/۲  ۲  عدد موز درسته
    شکر ۱/۲ پیمانه ، قابل افزایش تا یک پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد
    نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
    دارچین ۱ قاشق چایخوری
    جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
    کره بادام زمینی (پی نات باتر) دلخواه

     

    :طرز تهیه
    فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کنید . موز را
    در ظرفی له و پوره کرده و با جوش شیرین مخلوط کنید و کنار بگذارید. جوش
    شیرین با اسید موز ترکیب شده و باعث ایجاد پف و فلاف بیشتر در شیرینی میشود
    IMG_8194

     

    کره و شکر را در ظرفی خوب بزنید تا کرمی
    شود ، کره در دمای محیط سریع نرم میشود و به راحتی با دست و یک قاشق چوبی
    زده میشود، پنج دقیقه کافیست.( برای راحتی کار در حین زدن مواد, از یک قاشق چوبی بزرگ با دسته پهن و تخت استفاده کنید) تخم مرغ و دارچین را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید

    .

    همانطور که
    در عکس می بیند چند قاشق پی نات باتر ( کره بادام زمینی ) به ترکیب اضافه
    کردم . میتوانید هرچقدر که مایل هستید از کره برداشته وبه جای ان  پینات
    باتر اضافه کنید. طعم کره بادام زمینی با موز و دارچین خیلی هماهنگه و
    خوشمزه میشه

    IMG_8191 IMG_8193 IMG_8195 IMG_8196

    پوره موز را به ترکیب کره و شکر تخم مرغ اضافه کرده خوب هم بزنید . ارد و نمک (واگر مایل بودید یک سوم پیمانه هم پودر نارگیل)
    را در ظرفی دیگر مخلوط و به مایع اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن ارام
    هم بزنید. با یک قاشق چایخوری کمی از ترکیب برداشته روی سینی فر بچینید ( احتیاحی به چرب کردن سینی نیست …این کوکی خیلی راحته
    !!!) کمی با دست فرم بدید و در فر به مدت ده تا پانزده دقیقه , بسته به
    سایز شیرینی بپزید. درپنج دقیقه اخر حرارت را ازبالا بگیرید تا روی کوکی ها
    هم کمی طلایی شود ( این قبیل کوکی ها نیازی
    به پخت زیاد ندارند، گاهی وقتی از فر خارج میکنید حس میکنید هنوز کمی پخت
    بیشتر لازم دارد اما برای کوکی کافیست
    IMG_8197 IMG_8198-2 IMG_8199-2 IMG_8201-2

     

    کوکی ها را قبل از اینکه کاملا سرد شود به یک ظرف در دار(کوکی کنیستر) که یک برگ دستمال در کف ان پهن کردید منتقل کنید .نوش جان

    IMG_8214-2

     

    یک سینی از
    این شیرینی را با اضافه کردن تکه های خرما پختم که بسیار خوشمزه میشود.طعم
    خرما و گردو با طعم موز و کره بادام زمینی هماهمنگی دارد. و در سینی بعدی
    هم ، بعد از گذاشتن کوکی ها در سینی با نوک انگشت کمی انها را تخت کرده
    وروی انها به تربیت کنجد و فلکس (بذرکتان) و پودر نارگیل پاشیدم که از ان
    هم استقبال شد

    IMG_8226-2

    IMG_8222-2 IMG_8227-2 IMG_8219-2

    نکته :
    در این کوکی  جوش شیرین را حذف کردم وهمچنان از نتیجه راضی بودم (از
    یک طرف جوش شیرین و بیکینگ پودر دراکثر کیک و شیرینی ها جز ثابت و حذف
    نشدنی است واز طرف دیگربسیار مضر برای سلامتی و به خصوص برای کسانی که معده
    حساسی دارند).  و درپخت اون از یک موز استفاده کردم که بافت ان
    شبیه کلوچه میشود و رنگ ان هم روشن تر(مواد کوکی را اماده کردم و وقتی سراغ
    سبد موز رفتم یک موز بیشتر اونجا نبود!!!).  خوب این کوکی ها اصلا شیرینی
    های حساسی نیستند و با کمی تکرار میتوانید تغییر و تنوع زیادی در انها
    ایجاد کنید و کوکی های خوشمزه ای تهیه کنید. یک پیمانه گردو خرد شده یا پی
    کان یا چاکلت چیپس هم، ترکیب خوبی در این کوکی است . اگر تعداد موزه ها به
    اندازه داده شده در رسپی باشد ظاهر کوکی ها متفاوت شده و کوکی های فلافی و
    تخت با بافت متفاوت و رنگ تیره تر خواهید داشت


    منبع:ganjit.ir

    اموزش پخت شیرینی در مایکروویو اون+عکس

    نظرات کاربران
    *

    ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

    *

    از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

    *

    از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

    *

    نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


    ارسال دیدگاه

    *

    *

    *

    • پربازدیدترین
    • جدیدترین مطالب
    تبلیغات
    حسابداری ویژه بازار کار
    خرید بک لینک
    ایمیل خود را بدون www در کادر رو به رو وارد نمایید